Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prima reacție a lui Anghel Damian după ce Theo Rose a confirmat că este însărcinată: „Ne-am fi dorit să putem da noi vestea”

Theo Rose și Anghel Damian
Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose a confirmat că este însărcinată, după ce părinții ei au oferit primii această informație. Artista a transmis un mesaj pe rețelele de socialzizare, iar la scurt timp, iubitul său, Anghel Damian, a oferit și prima reacție despre faptul că va fi tată.

„E adevărat, o să aveți un nepoțel. Sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați «Nepoate». Sau «Nepoată». Depinde! Să fim sănătoși cu toții, presa s-o arză focul! Vă pup”, a spus Theo Rose pe Instastory.

Citește și: Theo Rose este însărcinată! Tatăl artistei a confirmat zvonurile apărute în mediul online: „Noi suntem mai conservatori”

Imediat după ce artista s-a filmat pe celebra rețea de socializare, iubitul ei, Anghel Damian, care este regizor, creative producer și scenarist la serialul „Clanul”, a oferit o primă reacție în exclusivitate pentru protv.ro despre sarcina lui Theo Rose.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a spus Anghel Damian.

Te-ar putea interesa și