ADVERTISEMENT

Theo Rose este însărcinată! Tatăl artistei a confirmat zvonurile apărute în mediul online: „Noi suntem mai conservatori”

Theo Rose este însărcinată/ Instagram
Theo Rose este însărcinată/ Instagram

Theo Rose este însărcinată. Tatăl artistei, Ioan Diaconu, a confirmat zvonurile apărute în mediul online, declarându-se un bunic fericit. Cântăreața și actrița din serialul „Clanul” va deveni curând mamă, alături de iubitul ei Anghel Damian.

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați”, a declarat tatăl lui Theo Rose, potrivit playtech.ro.

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a mai spus Ioan Diaconu.

Citește și: Blake Lively, stresată de paparazzi după ce a anunțat că este însărcinată. Reacția actriței: „Mă speriați pe mine și pe copiii mei”

Nu se cunoaște încă sexul copilului, însă toată familia este fericită pentru Theo Rose. „Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă!”, spune tatăl artistei.

Ioan Diaconu l-a cunoscut și pe viitorul ginere, regizorul Anghel Damian, și susține că are o impresie foarte bună despre tânăr.

Citește și: Cinci sfaturi care te vor ajuta să rămâi însărcinată mai repede. Un medic specialist în fertilitate a explicat totul

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, adaugă același Ioan Diaconu.

Te-ar putea interesa și