Warning: Undefined array key "options" in /home/r100535nara/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Usher va concerta în pauza finalei SuperBowl 2024
ADVERTISEMENT

Este oficial! Superstarul R&B Usher va concerta în pauza finalei SuperBowl 2024: „Va fi ceva nemaivăzut”

Usher
Usher

Usher, superstarul R&B în vârstă de 44 de ani, va cânta în timpul pauzei finalei SuperBowl din 11 februarie 2024. Alegerea artistului a fost o surpriză pentru mulți. Potrivit New York Times, casele de pariuri îl considerau favorit pe Harry Styles, Miley Cyrus, Bad Bunny și Jack Harlow.

În timp ce se afla în propriul său studio, Usher lucra la o melodie nouă atunci când telefonul său a sunat. Era o invitație pentru a participa la spectacolul din pauza SuperBowl-ului, considerat unul dintre cele mai mari evenimente de entertainment din lume. Invitația a venit din partea unor nume cunoscute precum Deion Sanders și Marshawn Lynch, foști superstaruri, dar și vedete de talie mondială precum Kim Kardashian. Decizia de a-l alege pe Usher a fost anunțată de Liga Națională de Fotbal American (NFL), Roc Nation și Apple Music.

Citește și: Super Bowl-ul 2023 a fost urmărit de 113 milioane de persoane

„Este o onoare pe care o primești o dată în viață. Abia aștept să ofer lumii un spectacol care nu seamănă cu nimic din ce ați mai văzut până acum”, a declarat artistul laureat cu 8 premii Grammy pentru hituri precum „DJ Got Us Fallin’ In Love” și „Yeah”. „Mulțumesc fanilor și tuturor celor care au făcut posibilă această oportunitate pentru mine. Ne vedem foarte curând”, a mai spus Usher.

Usher Raymond, pe numele lui complet, a mai participat la spectacolul din pauza Super Bowl în 2011, pe stadionul AT&T din Arlington, Texas, dar concertul principal a aparținut Black Eyed Peas.

Alegerea sa vine pe fondul parteneriatului NFL cu agenția de sport și divertisment a lui Jay-Z, Roc Nation, semnat în 2019 „pentru a îmbunătăți calitatea spectacolelor din pauza finalei”.

În acest an, Rihanna a cântat în pauza finalei de la Glendale, Arizona, dezvăluind că este însărcinată chiar pe scena Super Bowl. Finala ligii de fotbal american se desfășoară în apropiere de Las Vegas, pe stadionul Allegiant din Paradise, statul american Nevada. Arena de două miliarde de dolari a fost construită de proprietarul Las Vegas Raiders, Mark Davis.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite