Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cum s-a costumat Regina Halloween-ului anul acesta. Heidi Klum s-a întrecut chiar și pe ea

Tom Kaulitz și Heidi Klum
Tom Kaulitz și Heidi Klum

Heidi Klum a fost intitulată Regina Halloween-ului datorită faptului că de mulți ani, aceasta a reușit să impresioneze cu cele mai spectaculoase și unice costume. Mai mult, aceasta ține o petrecere tematică anual, la care participă multe vedete.

Pauza de doi ani din cauza pandemiei a făcut-o pe Heidi Klum să uimească anul acesta cu un costum cel puțin bizar. Celebrul model, care s-a căsătorit cu artistul Tom Kaulitz, s-a costumat într-un vierme uriaș, în timp ce partenerul său era un pescar.

Heidi Klum a fost ajutată de echipa ei, care s-a asigurat că machiajul și costumul sunt impecabile. Aceasta a lucrat cu o echipă de specialiști în machiaj prostetic și s-a costumat într-un vierme inelat foarte realist. Deși incomod, costumul purtat de blonda de 49 de ani a fost unul excepțional. În plus, și ea a jucat bine „personajul” și a dat interviuri chiar întinsă pe podea.

Citește și: Cele mai bune costume de Halloween pentru cupluri. Vedetele internaționale au dat startul

Citește și: Ce făcea Elon Musk în timp ce românii îl căutau prin Brașov. Miliardarul a sărbătorit Halloween-ul în mare stil

Atât jurnaliștii, cât și invitații de la petrecerea organizată de Klum în New York au fost de-a dreptul uluiți când au văzut-o și au exclamat entuziaști când aceasta și-a făcut, cu greu, intrarea la eveniment. De abia i s-au întrezărit ochii și zâmbetul, iar soțul ei, muzicianul Tom Kaulitz, a fost perechea ei perfectă, fiind un pescar rănit la ochi, care cu greu a ținut în frâu nărăvașul vierme.

Tom Kaulitz și Heidi Klum
Tom Kaulitz și Heidi Klum

Te-ar putea interesa și