ADVERTISEMENT

Cele mai bune costume de Halloween pentru cupluri. Vedetele internaționale au dat startul

Cele mai bune costume de Halloween
Cele mai bune costume de Halloween

Halloween-ul este aproape, astfel că mulți se pregătesc deja pentru petrecerile date în cinstea acestei sărbători. Fiind un eveniment tematic, creativitate și originalitatea sunt profund admirate. Există totuși o listă de costume considerate cele mai bune din toate timpurile, iar vedetele internaționale au optat cu încredere pentru ele la petrecerile de Halloween.

Există o mulțime de cupluri celebre care ar putea deveni inspirație pentru timpurile noastre. De-a lungul timpului, Lucy și Desi, Sandy și Danny, Frankenstein și mireasa lui au făcut istorie.

Îți prezint în materialul de mai jos cele mai bune costume de Halloween pe care cupluri de vedete le-au purtat până acum!

Citește și: Top 10 filme horror care ne țin cu sufletul la gură în cea mai înspăimântătoare noapte din an

Heidi Klum și Seal ca Eva și Mărul Interzis în 2006

Cunoscută drept „Regina Halloween-ului”, Heidi Klum a fost întotdeauna apreciată pentru costumele sale impresionante și foarte creative, dar în 2006 aceasta a făcut istorie. Împreună cu partenerul său de atunci, Seal, aceasta a creat unul dintre cele mai spectaculoase costume de cuplu. Heidi a fost Mărul Interzi, iar Seal a fost Eva. Pe cât de creative au fost costumele, pe atât de amuzante.

Heidi Klum și Seal/ Foto: Instagram
Heidi Klum și Seal/ Foto: Instagram

Chance the Rapper și Kirsten Corley ca Tupac și Jada Pinkett Smith în 2015

O fotografie din 1996 a prietenilor din copilărie Tupac Shakur și Jada Pinkett Smith a servit drept inspirație pentru costumul din 2015 al lui Chance the Rapper cu iubita sa Kirsten Corley, cu care s-a și căsătorit între timp. Cuplul a copiat unu la unu fotografia celor doi și au transformat totul într-un costum pereche.

Emily Ratajkowski și Jeff Magid ca Marge și Homer Simpson în 2015

Emily Ratajkowski și iubitul de atunci Jeff Magid, de care s-a despărțit în ianuarie 2018, au arătat un angajament serios la petrecerea de Halloween din 2015 a lui Heidi Klum, când și-au vopsit pielea într-o nuanță gălbuie-portocalie pentru a se potrivi mai bine cu tonurile personajelor lor, Marge și Homer Simpson.

Emily Ratajkowski și Jeff Magid/ Foto: Instagram
Emily Ratajkowski și Jeff Magid/ Foto: Instagram

Beyoncé și JAY-Z ca Barbie și Ken în 2016

Costumele lui Beyoncé și JAY-Z din 2016 au de-a dreptul suculente. Artista s-a transformat în păpușa Barbie purtând primul look-ul al păpușii din 1959, un body în dungi și o jachetă cu puf roz, în timp ce soțul ei s-a transformat în Ken, purtând un frac negru.

Beyoncé și JAY-Z/ Foto: Instagram
Beyoncé și JAY-Z/ Foto: Instagram

Jenna Dewan și Channing Tatum ca Sally și Jack în 2017

Jenna Dewan și fostul său soț Channing Tatum au făcut ca visele de Halloween ale fiicei lor Everly să devină realitate în 2017, când s-au îmbrăcat în personajele principale din The Nightmare Before Christmas. „Când fiica ta îți cere Sally și Jack, îi dai lui Sally și Jack”, a scris Dewan pe rețelele de socializare în urmă cu ceva timp.

Jenna Dewan și Channing Tatum/ Foto: Instagram
Jenna Dewan și Channing Tatum/ Foto: Instagram

Citește și: Cel mai vândut suvenir de Halloween din Ucraina. „Sicriul lui Putin” este la mare căutare

Khloé Kardashian și Tristan Thompson ca Daenerys Targaryen și Khal Drogo în 2017

Starul Kardashians și jucătorul de baschet au valorificat popularitatea serialului Game of Thrones în 2017, când s-au îmbrăcat în costumele personajelor Daenerys și Khal Drogo.

Khloé Kardashian și Tristan Thompson/ Foto: Instagram
Khloé Kardashian și Tristan Thompson/ Foto: Instagram

Sophia Turner și Joe Jonas ca Morticia și Gomez Addams în 2018

Sophie Turner și-a luat în serios perioada din 2018 ca Morticia Addams, tăind fără milă vârfurile unui buchet de trandafiri în timp ce mergea alături de Gomez (Joe Jonas) care fuma trabucuri. Soțul ei a primit și puncte bonus pentru recuzita lui, avându-l pe „Mânuță” pe umărul lui.

Sophia Turner și Joe Jonas/ Foto: Instagram
Sophia Turner și Joe Jonas/ Foto: Instagram

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite