ADVERTISEMENT

Cum arată mama Andreei Raicu. Are 83 de ani, dar anii nu și-au pus deloc amprenta asupra ei

Andreea Raicu/ Foto: Instagram
Andreea Raicu/ Foto: Instagram

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, cu o carieră de succes. Cu toate acestea, chiar dacă fosta prezentatoare nu trece neobservată pe stradă, puțini sunt cei care știu cum arată mama acesteia.

Recent, Andreea Raicu, în vârstă de 45 de ani, a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii cu mama ei, sărbătorind ziua acesteia de naștere, care a împlinit vârsta de 83 de ani.

Vedeta noastră este foarte mândră de mama ei, mai ales că de mai bine de 20 de ani este singura care îi este alături la bine și la greu, ținând cont că tatăl fostei prezentatoare a decedat în 2001. Părinții ei s-au despărțit când ea avea șapte ani, Andreea crescând cu mama și bunica.

Citește și: Cum arată cel mai bătrân supermodel din lume. Are 91 de ani și a pozat nud într-o ședință foto impresionantă

Virginia Gheorghiu a fost stewardesă, meserie care i-a plăcut la nebunie și căreia i s-a dedicat, în totalitate, până la o vârstă înaintată. Ea a născut-o pe Andreea la 38 de ani.

„83 în buletin și 65 când o vezi la sală. Daca ești cu ea la masă zici că are 35. E mami! ❤️ La mulți ani @virginiagheroghiu!! Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot ceea ce ești, pentru ce îmi dai și pentru cum mă faci să fiu și să mă simt”, i-a urat Andreea Raicu mamei sale.

Citește și: Cum arată cea mai sexy bunică din lume. Reușește să cucerească orice bărbat la vârsta de 63 de ani

Andreea Raicu nu s-a căsătorit până acum și nu are copii, însă de-a lungul anilor a avut relații cu bărbați precum Cristi Chivu, Horia Tecău, Tudor Chirilă, Matei Stratan sau Tudor Vasile.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite