Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Diferența dintre Leii de iulie și Leii de august

Diferența dintre Leii de iulie și Leii de august/ Pixabay
Diferența dintre Leii de iulie și Leii de august/ Pixabay

Zodia Leu este considerată cel mai puternic semn zodiacal, însă nu toți Leii sunt la fel. Deși sunt caracterizați prin dramatism și îndrăzneață, se pare că există o diferență majoră între Leii născuți în iulie și cei născuți în luna august.

Caracteristici ale Leilor de iulie

Leii născuți în luna iulie sunt mai stereotipici, asta pentru că sunt guvernați de Soare. Nativul născut în iulie este o persoană mai extravagantă, distractivă, stilată și exprimă un puternic simț creativ și talent artistic. Prezența puternică a energiei Soarelui în semnul lor face ca expresia de sine, pasiunea și talentele artistice ale Leilor să fie foarte proeminente în personalitatea lor.

Citește și: Diferența dintre Racii de iunie și Racii de iulie

Leii de iulie sunt mult mai creativi, au înclinații artistice și o dragoste nebună pentru lucrurile extravagante. Aceștia sunt, de asemenea, foarte loiali, au o inimă mare și le place să împărtășească afecțiunea cu ceilalți.

Caracteristici ale Leilor de august

Leii născuți în luna august vor întruchipa și ei talentul creativ. Acesta se va manifesta mai mult în tendințe de leadership, exprimându-și opiniile, activitățile intelectuale, și o dorință de libertate și aventură. Nativul născut în august este guvernat de Jupiter și, chiar dacă poate întruchipa toate caracteristicile tipice ale zodiei, aceștia au un strat suplimentar de maturitate care îi fac să aibă activități mai înalte, cu dorința de a se extinde prin toate mijloacele.

Citește și: Diferența dintre Fecioara de august și Fecioara de septembrie

Leii de august pot fi lideri excelenți, ducându-și curajul și încrederea la un nou nivel înalt pentru a iniția proiecte creative, a prelua conducerea acolo unde este necesar și a lua decizii fără ezitare. Ei au o voință puternică și o încredere în sine de invidiat. Ei tind să fie mai competitivi ca restul zodiilor, mai „jucăuși” cu cuvintele și atrași de jocurile mentale.

Te-ar putea interesa și