Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Diferența dintre Racii de iunie și Racii de iulie

Diferența dintre Racii de iunie și Racii de iulie/ Pixabay
Diferența dintre Racii de iunie și Racii de iulie/ Pixabay

Persoanele născute sub semnul Rac sunt sensibili, amabili și generoși. Aceștia sunt familiști și se simt cel mai bine în confortul casei lor. Acestea sunt trăsături de bază ale semnului zodiacal Rac, însă există o mare diferență dintre Racii născuți în luna iunie și Racii născuți în iulie.

Caracteristici ale Racilor de iunie

Pentru că Racii de iunie sunt guvernați de Lună, aceștia tind să aibă toate trăsăturile de bază ale zodiei Rac. Sunt sentimentali, sensibil și empatici. Ei preferă confortul față de orice altceva și uneori poate fi destul de greu să-i face să părăsească locuința pentru a participa la o petrecere. Este clar că toți racii sunt emotivi. Aceștia pot chiar să plângă și la o reclamă, însă spre deosebire de racii din iulie, cei din luna iunie sunt cu mult peste limita sensibilității.

Citește și: Diferența dintre Gemenii de mai și Gemenii de iunie

Racii de iunie se implică emoțional atât de mult în viața persoanelor dragi, încât pot ajunge chiar să simtă durerea celor care își spun of-urile. Aceștia sunt foarte grijulii, fiind o influență din partea Lunii. Au un instinct natural puternic, care îi ajută să ofere cel mai bun confort, ajutor și sprijin persoanelor care au nevoie de el. De obicei, Racii născuți în iunie tind să aibă o carieră în medicină.

De asemenea, Racii de iunie au și părți mai puțin bune. Asta pentru că tind să fie foarte capricioși și își schimbă starea de spirit foarte repede.

Caracteristici ale Racilor de iulie

Toți Racii sunt spirituali, mai ales că acest semn zodiacal este condus de Lună. Însă Racii de iulie au simțuri mult mai bine dezvoltate și o latură spirituală a vieții mai aprofundată, asta pentru că se află și sub influența planetei Neptun. Aceștia au o intuiție incredibil de puternică și rareori greșesc.

Racii de iulie sunt învăluiți în mai mult mister decât colegii lor din iunie. Nativii din iulie fiind mult mai greu de citit. Deși sunt sensibili, ei își pot ascunde emoțiile așa cum nimeni nu o poate face și au tendința să și le reprime. Toți nativii născuți în iulie sunt și foarte impulsivi. Dacă au fost trădați sau călcați în picioare, toată empatia și bunătatea lor dispare. De asemenea, dacă simt că ceva este în neregulă, aceștia își activează mecanismul de apărarea și se pot retrage rapid în lumea lor, sub „carapacea” lor. Acest lucru se întâmplă de obicei când Racii de iulie se simt vulnerabili și expuși.

Citește și: Diferența dintre Taurul din aprilie și Taurul din mai

Racului de iulie îi place să aibă lângă el oamenii pe care îi iubește și tinde să se bazeze adesea pe partenerul său. Cu toate acestea, ei pot fi puțin mai independenți și pot face față singurătății foarte bine.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite