Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Tendințe pentru păr primăvara aceasta. Vrei să-ți schimbi look-ul? Iată care sunt cele mai apreciate tunsori din acest sezon

Tendințe pentru păr primăvara aceasta. Vrei să-ți schimbi look-ul? Iată care sunt cele mai apreciate tunsori din acest sezon/ Metro UK
Tendințe pentru păr primăvara aceasta. Vrei să-ți schimbi look-ul? Iată care sunt cele mai apreciate tunsori din acest sezon/ Metro UK

Tendințele părului nu se schimbă la fel de repede în aceste zile ca și tendințele de machiaj și unghii. Nu există un echivalent de „gogoașă glazurată” pentru păr, cu excepția cazului în care numărați TikTok-urile virale care prezintă cele mai recente instrumente Dyson.

(Acestea fiind spuse, orice face Hailey Bieber, cum ar fi, să zicem, să-și taie părul, pare să devină o tendință instantanee.) Și, pentru că, toți avem texturi și tăieturi diferite ale părului, nu fiecare coafură nouă este atât de ușor de adoptat de către fiecare dintre noi.

Dar pistele de primăvară 2023 din New York, Londra, Milano și Paris au arătat, de fapt, mai multe tendințe distincte de păr pe care oricine le poate purta. Există o renaștere a aspectului de la începutul anului 2000, pe care îl numim Y2K, precum și o nouă abordare a capului de pat, modalități cool de a vă lega părul și sfârșitul părții de mijloc.

1.Lungimea părului de tip bob

Aceasta a fost o captură de ecran colectivă de la cei care se închină la altarul lui Hailey Bieber, atunci când modelul și fondatorul Rhode Skin au postat ultima ei tunsoare. Apoi este Jenna Ortega, al cărei bob texturat a devenit la fel de viral, ca mișcările ei de dans din Wednesday, potrivit HarpersBazaar.

Citește și: Ce demachiant a folosit Lady Gaga pentru momentul de la premiile Oscar. Costă doar câțiva zeci de lei și se găsește și în România

2.Aspectul umed al părului

Părul ud este pur și simplu peste tot în acest moment. Bella Hadid a purtat acest trend la show-ul Victoria Beckham, potrivit HarpersBazaar. Părul umed poate părea ieșit din comun sau poios, în funcție de stil. La Dries, acesta a fost ultimul.

3.Părul purtat pe partea laterală

S-ar putea să te uiți la această imagine și să te gândești: „Mai mult păr ud?” Da! Dar, de asemenea, acum s-a despărțit pe lateral și a atârnat doar o parte în față, ceea ce a fost o altă tendință majoră pentru tendințele de primăvară 2023. Părul scurt poate intra și în această tendință, așa cum se vede la Loewe, potrivit HarpersBazaar.

Citește și: Tendințe unghii primăvara aceasta. Ce manichiură să-ți faci în acest sezon

4.Y2K

Dacă această coafură v-a dat doar un flashback care vă provoacă fiori, ar putea fi timpul pentru crema de ochi. La Givenchy, singura coafură potrivită pentru spectacolul inspirat de Y2K a fost acest stil distinct, pe care l-am purtat ultima dată acum 20 de ani. Paris Hilton, regina tuturor lucrurilor 2000, a închis show-ul de la Versace, cu părul despărțit, ghici cum!  Pe lateral.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite