Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Tendințe unghii primăvara aceasta. Ce manichiură să-ți faci în acest sezon

Tendințe unghii primăvara aceasta. Ce manichiură să-ți faci în acest sezon/ Freepik
Tendințe unghii primăvara aceasta. Ce manichiură să-ți faci în acest sezon/ Freepik

Există mai multe tendințe distractive de manichiură și unghii pe care să le așteptăm cu nerăbdare în această primăvară.

Argint, bronz, orice metal realizat atât în ​​formule opace, cât și în formule pure, unghiile cromate au fost văzute pe atât de multe piste de primăvară 2023. Dar există multe alte tendințe din care să alegeți, de la culori de unghii în tendințe la arta unghiilor must-try, cum ar fi motivele ciupercilor. Înainte, tendințele de unghii de primăvară 2023 distractive, strălucitoare și super-chic pe care sunteți pe cale să le vedeți peste tot.

1. Cromatica fresh de primăvară

Numiți-le unghiile Hailey Bieber, unghiile glazurate Donut sau orice doriți, unghiile cromate sunt pur și simplu cea mai mare tendință de unghii din primăvara anului 2023. La Fe Noel, cromata alb-argintie a fost pictată pe aproape pură, oferind cel mai Instagrammable efect. O abordare mai opacă a tendinței cromate proaspete a fost observată la Victor Glemaud.

2.Liniile vărgate

Modelele de la Tommy Hilfiger au mers cu câteva modele de unghii la modă, toate de primăvară, dar preferatul nostru a fost de departe cu dungile orizontale preppy făcute în maron și bleumarin, care s-au coordonat perfect cu îmbrăcămintea, potrivit HarpersBazaar.

Citește și: Cum să-ți îngrijești părul primăvara. Reguli pe care trebuie neapărat să le respecți pentru a avea un păr sănătos

3.Accentele extra, cu culori puternice de primăvară

Mai mult este mult mai colorat pentru primăvara anului 2023, deci, unghiile ar trebui să aibă cel puțin un lucru lipit de ele în acest sezon. La Fe Noel, unghiile inspirate de bani au primit tratamentul pentru stras. La Monse, unghiile verzi de salvie au fost accentuate cu adăugarea a două bule.

4.Note franțuzești

La fel ca și cele cromatice de primăvară, manichiura franceză nu merge nicăieri. Luați în considerare un aspect multicolor, cum ar fi cel creat de Nail PRO Betina R. Goldstein, potrivit HarpersBazaar.

Citește și: Cum să ai grijă de tenul tău primăvara. Ce pași trebuie să adaugi în rutina ta zilnică

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite