ADVERTISEMENT

Ce demachiant a folosit Lady Gaga pentru momentul de la premiile Oscar. Costă doar câțiva zeci de lei și se găsește și în România

Lady Gaga fără machiaj la premiile Oscar/ Harper's BAZAAR
Lady Gaga fără machiaj la premiile Oscar/ Harper's BAZAAR

Lady Gaga a fost protagonista unui moment inedit la premiile Oscar de anul acesta. Artista, nominalizată la categoria Cel mai bun cântec pentru piesa „Hold My Hand“, a oferit un spectacol uimitor în timp ce a urcat pe scenă nemachiată, purtând o ținută lejeră.

Cântăreața a renunțat la rochia Versace, purtând o ținută foarte simplă, formată dintr-un tricou larg și blugi rupți. De asemenea, pe lângă haine, aceasta a renunțat și la machiaj, apărând în fața publicului cu tenul curat ca lacrima. Ea și-a prins părul într-o coadă împletită, fiind mai naturală ca niciodată.

Momentul i-a surprins pe fani, atât pentru curajul și încrederea de care artista a dat dovadă, cât și pentru faptul că aceasta a reușit să se demachieze într-un timp foarte scurt. Internauții au cerut lămuriri cu privire al modul în care vedeta a scăpat de machiaj atât de rapid, iar Sarah Tanno, un cunoscut make-up artist din SUA, a dezvăluti ce produs a folosit pentru machiajul lui Lady Gaga.

Citește și: Momentul viral cu Lady Gaga la premiile Oscar 2023. Actrița a fost surprinsă ajutând un fotograf care a căzut în timpul evenimentului

Aceasta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apar mai multe șervețele, dischete de bumbac și bețișoare de urechi pline de machiaj, iar din nuanțele rămase pe acestea, fanii și-au putut da seama că au fost folosite pentru a o demachia pe cântăreața internațională.

„Urmele”, a scris Tanno la descrierea imaginii postate pe rețeaua de socializare, potrivit Page Six.

Postarea vine după ce mai mulți internauți au fost șocați de momentul vedetei de la Hollywood, dezvăluind că a arătat uimitor pentru cât de repede s-a demachiat. 

„Vreau doar să știu ce demachiant folosește Lady Gaga”, a scris o persoană pe Twitter, în timp ce alta a glumit: „Scuze, dar cum a reușit Lady Gaga să îndepărteze atât de repede acest machiaj fără pete? Dacă mă spăl pe față de 5 ori, tot mă duc în pat arătând ca Joker.”

Tanno nu a dezvăluit acum ce demachiant magic a folosit pe Lady Gaga, dar, în urmă cu ceva timp, aceasta a declarat pentru Harper’s Bazaar că este fană a demachiantului pentru ochi cu dublă acțiune Lancome Bi Facial Non Oily Instant Eye Make-up Remover. Iar pentru cele care vor să scape de acum în colo de machiaj la fel de repede cum a scăpat Lady Gaga la premiile Oscar, produsul se găsește și în România și costă doar 85 de lei.

Lancome Bi Facial Non Oily Instant Eye Make-up Remover
Lancome Bi Facial Non Oily Instant Eye Make-up Remover

Prezența lui Gaga și vocea sa puternică au contrastat cu ținuta sa simplă, formată doar dintr-un tricou negru, jeanși rupți și teniși. A cântat și fără machiaj, cu părul prins într-o coadă împletită.

Citește și: Premiile Oscar 2023. Lista completă a câștigătorilor

„Este profund personal pentru mine”, a spus ea. „Cred că avem nevoie unii de alții. Avem nevoie de multă iubire pentru a merge prin această viață. Toți avem nevoie de un erou uneori – există eroi în jurul nostru, în locuri neprevăzute. Dar s-ar putea să descoperi că poți fi propriul tău erou, chiar dacă te simți rupt în interior.”, a mai completat artista, potrivit publicației People.

Aspectul natural și relaxat al lui Gaga a reprezentat un contrast puternic față de costumul ei glamour de pe covorul roșu. Înainte de ceremonie, ea a atras atenția într-o rochie Versace purtată inițial de supermodelul Gigi Hadid în cadrul show-ului de modă al brand-ului din toamna/iarna 2023, la Los Angeles.

Te-ar putea interesa și