Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Tendințe machiaj toamnă 2022. Iată ce machiaj să porți toamna aceasta

Tendințe machiaj toamnă 2022/ Freepik
Tendințe machiaj toamnă 2022/ Freepik

Tendințe machiaj toamnă 2022. Cu trecerea fiecărui anotimp, se schimbă și trendul. Apar idei noi, culori mai vesele sau mai triste, în funcție de fiecare stare, anotimp sau de stabilirea unor concepte, după care se ghidează majoritatea pasionaților de modă și frumos.

Dacă te numeri printre persoanele iubitoare de modă, frumos, conceptul de „a fi la modă” și de ideea de a-ți actualiza mereu machiajul, cu tot ce apare în trend, înseamnă că, următoarea listă, îți va trezi interesul.

Albastru intens

Aceasta este una dintre variantele, care se va purta toamna aceasta. Una dintre culorile vibrante, foarte bine asortate cu ochii negri și căprui, se pare că, se va regăsi printre multele variante de machiaj ale caselor de modă, dar și în viața influencerilor.

Rujul în nuanțe nude

După sosirea toamnei, facem o trecere temeinică de la culorile vii și vesele la cele ale toamnei, care sunt mai naturale, legate de natură și de șters, aproape neidentificabil. Această culoare de nude trebuie să se potrivească cu culoarea pielii tale. Rujul să fie cu câteva nuanțe de culoare mai deschise, iar fondul de ten, ceva mai puternic pentru efectul de definire.

Gene lungi și pline de volum

Când vine vorba de machiajul de zi cu zi, make-up artiștii ne recomandă să punem un mai mare accent, toamna aceasta, pe gene. Cea mai bună modalitate este alegerea unei mascara, cu ajutorul căreia, să îți poți defini și alungi genele, pentru a le conferi un volum mai bine-definit și o privire mai profundă. Pe lângă aceasta, poți include și un tuș de ochi sau un fard în nuanțe naturale, un ruj de culoare nude și eventual, un blush pe obraji.

Citește și: „Machiajul ar trebui să fie ilegal”. O tânără de pe TikTok a devenit virală realizând transformări uluitoare cu ajutorul machiajului

Blush în tonuri de orange

Facem un mic transfer de la culorile rozalii și roșiatice la cele de culoarea portocalei, a culorii tomnatice, cărămizii. Culorile acestea merg foarte bine pe pielea de curând bronzată, pe timpul verii sau cu un subton mai cald al pielii. Aplicarea să se facă în cantități mai mici, ca accentul să cadă pe prospețime, să se facă transmitere la culorile toamnei.

Ten cu aspect sănătos

Pentru cele care sunt iubitoare de natural și de un machiaj cât mai simplu, sosește o veste bună! Toamna aceasta se pune foarte tare accentul pe conceptul de sănătos și de strălucitor al tenului. Mai exact, să se pună preț pe îngrijirea tenului și apoi pe colorarea lui. Fondurile de ten alese să fie cu texturi ușoare și cu o finalizare satinată. Dacă problemele tale legate de ten nu sunt deosebite, poți merge pe creme CC sau BB, care au rolul de a-ți uniformiza fața și de a-i oferi un aspect plăcut.

Citește și: Cum îți îngrijești tenul toamna. Schimbările pe care trebuie să le introduci în rutina ta în zilele reci

Linie de tuș estompată

Această parte li se adresează iubitoarelor de tuș. Toamna aceasta sosește cu o nouă idee, estomparea liniei de tuș. Te poți ajuta de un dermatograf sau de un eyeliner lichid, cu o uscare mai dificilă, ca, mai apoi, să estompezi cu ajutorul unei pensule marginile liniei. Pe final, poți aplica niște farduri în nuanțe naturale, ca să completezi look-ul acesta de foxy eyes.

Glitter și sclipici

Aici vorbim de machiajul de seară și de cum te poți juca, cu diferite tipuri de glitter sau farduri care au particule strălucitoare. Privirea ta va fi scoasă în evidență, dar într-un mod simplu și rapid. Acest glitter se poate aplica pe întreaga pleoapă sau se pot pune doar câteva fragmente, în colțul intern, ca să-ți luminezi privirea.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite