ADVERTISEMENT

Tendințe machiaj primăvara aceasta. Cum să realizezi un make-up potrivit pentru acest sezon

Tendințe machiaj primăvara aceasta. Cum să realizezi un make-up potrivit pentru acest sezon/ Elle Canada
Tendințe machiaj primăvara aceasta. Cum să realizezi un make-up potrivit pentru acest sezon/ Elle Canada

Primăvara anului 2023 este chiar după colț, aducând cu ea o nouă inițiere pe toate aspectele, inclusiv cea a machiajul nostru. Cu paleta proverbială curățată, reîncărcarea preia tendințele existente și abordările în întregime originale, vom vorbi acum despre mai multă strălucire și naturalețe.

Blush-ul va continua să ofere căldură construibilă, eyeliner-ul merge pe calea seducției de declarație, iar detaliile de refracție vă vor permite să canalizați vibrațiile sirenelor și roboților deopotrivă. Un fir comun există într-o dorință continuă de joc, un mijloc de combatere a zilelor mai întunecate cu o expresie de sine agresivă (și izbitoare). Așa că, iată cinci tendințe de frumusețe care vor fi luate în considerare în 2023.

1. Buzele roșii marca statement

Buzele vor fi mai îndrăznețe ca niciodată în noul an, atât de îndrăznețe, de fapt, încât ar putea fi gata să lucreze singure. „Acesta este un aspect de tip model off-duty/off-the-runway care poate arăta uimitor de la zi la noapte”, spune make-up artistul Tobi Henney, care recomandă centrarea buzelor prin menținerea pielii curate și îngrijirea ușoară a sprâncenelor și genelor. Aceasta observă, de asemenea, că o renaștere a liplicurilor care sunt mai profunde decât nuanțele rujului sunt în creștere, și funcționează mai bine pentru a menține accentul pe culoarea naturală a rujului, potrivit Vogue.

Citește și: Tendințe pentru păr primăvara aceasta. Vrei să-ți schimbi look-ul? Iată care sunt cele mai apreciate tunsori din acest sezon

2. Aspectul de metalic futuristic

Shimmer-ul inspirat din aliaj poate fi capricios sau robotic, în funcție de modul în care îl interpretați. Aspectul de sirenă a condus prezentările de modă de primăvară 2023. „Dă vina pe obsesia noastră pentru inteligența artificială, zâne și tot ce este extraterestru, dar oricare ar fi motivul pentru care sunt aici pentru asta”, a declarat Jenna Kristina, make-up artist. Ea recomandă să începeți cu paletele pe puncte ale lui pat McGrath, inclusiv cele din colaborarea de machiaj Star Wars a legendei.

3. O tendință mai mare în a utiliza blush-ul primăvara

Blush-ul a cunoscut o renaștere în ultimii ani, cu opțiuni sub formă de cremă blabile și metode de aplicare mai mult decât atât, făcând obrajii (și ochii și podurile nasurilor) romantici. „A fost un moment în care a fost doar despre bronzant și iluminator, dar blush-ul a revenit și mai îndrăzneț ca niciodată”, spune Kristina. “A adăuga blush este ca și cum ai adăuga viață pielii”, potrivit Vogue.

4. Învăluirea pielii feței primăvara

Efectul Euphoria nu dă semne de dispariție. „Vom continua să vedem mai multe aspecte experimentale care încorporează pietre prețioase, perle, sclipici și alte accente care vor acoperi nu numai ochii, ci și alte părți ale feței și corpului”, a declarat Jaleesa Jaikaran, make-up artist. Investiți într-un arsenal de pietre cu spatele plat și altele asemenea, în toate formele, dimensiunile și nuanțele pentru a fi asigurate.

Citește și: Tendințe unghii primăvara aceasta. Ce manichiură să-ți faci în acest sezon

5. Lini ale privirii de pisică mai lungi și mai subțiri de primăvară

Liniile din jurul ochilor de pisică, ochii de sirenă ademenitori și alungitori ai TikTok-ului vor câștiga în popularitate (și ușurință) cu ajutorul unei serii modernizate de eyelinere. „Cu atât de multe branduri care dezvoltă eyeliner de înaltă tehnologie care nu se topesc și sunt rezistente la pete, aspectul grafic al felinelor va fi unul pe care să-l puteți purtați pentru o noapte distractivă”, spune Henney, care recomandă concentrarea pe tragerea formei ochilor în partea de sus și în afară. Feminitatea întunecată este, cu siguranță, o tendință majoră a anului 2023, potrivit Vogue.

Te-ar putea interesa și