Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Tendințe machiaj iarnă 2022. Iată cum poți să te machiezi în sezonul rece

Tendințe machiaj iarnă 2022/ Freepik
Tendințe machiaj iarnă 2022/ Freepik

Tendințe machiaj iarnă 2022. Doamnelor și domnișoarelor, cu toate ne dorim mai multă îndrăzneală și mai mult optimism de la viața noastră, pentru sezonul de iarnă suntem în căutare de produse de înfrumusețare care să ne confere mai multă protecție, să ne scoată în evidență anumite atuuri ale tenului, să ne ofere un contur mai pronunțat al ochilor, dar și un aspect mult mai plăcut.

Așa că, optăm pentru niște culori mai îndrăznețe, finisaje mult mai grele, cu un contur mai precis de această dată. Iată care sunt tendințele în materie de machiaj și de culori predominante.

Machiaj al buzelor

În ceea ce privește sezonul de iarnă, buzele au nevoie de un finisaj lucios, cu o nuanță nude sau o culoare mai intensă. Se pot observa o serie de tonuri de bej și roz, dar și o serie de nuanțe de un roșu mai intens. Pentru a reduce din strălucirea buzelor și pentru a insista pe aspectul de structură a buzelor, se recomandă folosirea unui creion mai întunecat. Astfel, se va oferi un accent retro look-ului buzelor. Mai mult, se poartă foarte mult buzele de un roșu mat sau de un roz șters, acestea potrivindu-se cu tonurile pielii.

Citește și: Cât de des ar trebui să-ți speli părul. Experții au explicat în detaliu acest lucru

Machiaj al tenului

Tenul este indicat să fie mai natural și să exprime un aspect mai simplist. Nu se insistă pe finisaje accentuate, mate și se optează pentru o serie de texturi luminoase și delicate care scot în evidență anumite imperfecțiuni ale pielii. Pentru a se păstra spiritul de sărbătoare și de naturalețe, în această perioadă de iarnă, putem folosi un blusher cremos care are rolul de a stimula într-un mod rafinat strălucirea pielii.

Machiaj al ochilor

Citește și: Beneficiile bicarbonatului de sodiu pentru sănătate și frumusețe

Culoarea din jurul ochilor va fi una destul de strălucitoare în această iarnă. Ne vom juca cu culorile de albastru pastel și argintiu, dar, de asemenea, se pot observa și o serie de culori de roz, care îmbunătățesc aspectul ochilor, fără a-l încărca prea tare. Tot în acest sezon, facem referire și la smokey eyes mat, care va permite intensificarea aspectului ochilor și oferirea unei doze de profunzime. La nivel de sprâncene, tendința iernii este legată de liniile lucrate, care se bazează pe o structură și finalizează într-o notă decentă machiajul.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite