Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Parfumuri ideale pentru iarnă. Ce parfum poți folosi în sezonul rece

Parfumuri ideale pentru iarnă/ Pexels
Parfumuri ideale pentru iarnă/ Pexels

Parfumuri, parfumuri! Cine nu iubește aceste sticluțe cu arome îmbietoare de dimineață până seara? Fie că vorbim de scorțișoară, nucșoară, mir sau cardamom, fiecare dintre aceste accente înmiresmate ne vor transforma fiecare clipă a iernii într-o zi reconfortantă. Dintr-o serie vastă de parfumuri, am întocmit o micuță listă, din care vă puteți inspira pentru a alege parfumul perfect pentru sezonul de iarnă.

Twilly d’Hermès de la Hermès (ghimbir)

Această aromă de ghimbir este una extrem de populară pentru sezonul de toamnă și iarnă. Parfumul este unul plin de arome puternice, iar rolul ghimbirului este de a se îmbina cu notele florale și luminoase. În compoziția acestui parfum, regăsim note picante de ghimbir, accente puternice de tuberoză, dar și lemn de santal, care are scopul de a oferi o completare proaspătă de mireasmă a pământului.

Twilly d’Hermès de la Hermès

Citește și: Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Pure XS de la Paco Rabanne (ghimbir)

Regăsim aici un amestec de ghimbir, mirodenii, delicii dulci, toate acestea exprimând cel mai bine farmecul Crăciunului. Pure XS este un parfum ce denotă senzualitate și mister, datorită notelor de ghimbir și cardamom. Cu acest parfum vei fi cu adevărat seducătoare.

Pure XS de la Paco Rabanne

Le Male de la Jean Paul Gaultier (scorțișoară)

Parfumul Le Male de la Jean Paul Gaultier este o combinație de note revigorante, dar și de mirodenii aromate și intense. Aroma sa puternică, din anul 1995, conferă pielii tale o amprentă înmiresmată, perfectă pentru o zi de iarnă, mai ales dacă dorești să o surprinzi pe partenera ta. Aroma sa puternică este dată de scorțișoară, chimion, cardamom, dar și de cremoasele boabe de tonka.

Le Male de la Jean Paul Gaultier

Alive de la Hugo Boss

Acest parfum este cel mai bun reprezentant al beatitudinii. Lasă-te inspirată de moment și oferă culoare vieții tale cu acest parfum, ce cuprinde note lemnos fructate, care se combină cu dulceața și intensitatea scorțișoarei.

Alive de la Hugo Boss

La Nuit Trésor de la Lancôme (tămâie)

Tămâia este un simbol al rafinamentului, al celor cu sânge regal, iar notele sale au rolul de a conferi și acestui parfum o doză de nobilime. Un parfum extrem de întunecat, dar și seducător, ce îmbină notele lemnoase cu cele dulci și apetisante de tămâie.

La Nuit Trésor de la Lancôme

Citește și: Ce cadou să-i faci iubitului tău de ziua de naștere

Code Absolu de la Armani (Mir)

Mirul se regăsește deja de o bucată bună de vreme în istoria parfumeriilor. Regăsindu-se și în acest parfum, mirul are rolul de a intensifica notele fierbinți de rom și pe cele cremoase ale boabelor de tonka, astfel, obținându-se un parfum oriental aromat.

Code Absolu de la Armani

BOSS Bottled de la Hugo Boss (Cardamom)

Acest parfum a devenit cunoscut, de peste 20 de ani, fiind o combinație masculină, cu note lemnoase, anumite accente picante, dar și o doză de mireasmă a pământului. Notele centrale ale Hugo Boss sunt mușcată, scorțișoară și cuișoare, care îți vor încălzi fiecare zi de iarnă.

BOSS Bottled de la Hugo Boss

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite