Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie/ freepik
Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie/ freepik

De cele mai multe ori alegem un parfum după preferințe și după gust, însă alegerea acestuia trebuie să fie în concordanță cu personalitatea și filosofia de viață a fiecărei persoane. Știut este și faptul că personalitatea este influențată și de zodia în care te-ai născut, astfel că noi îți prezentăm ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie.

Parfumurile pe care trebuie să le ai în funcție de zodia ta

Berbec

Berbecul este primul semn al zodiacului, astfel că bărbații Berbeci își doresc să fie întotdeauna primii la orice. Parfumul Dior Fahrenheit este cel mai potrivit pentru bărbatul Berbec, care îi va accentua pasiunea și entuziasmul pentru viață și, în același timp, îi va ajuta să devină irezistibili pentru sexul opus.

Femeia Berbec este curajoasă, puternică și plină de energie. Încăpățânate din fire, femeile din zodia Berbec nu agreează compromisurile, sunt ambițioase și ar face orice pentru a-și atinge țelurile. Astfel, cel mai potrivit parfum pentru femeia Berbec este Moschino I Love Love, datorită esențelor senzuale și a originalității aromelor.

Christian Dior Fahrenheit
Moschino I Love Love

Taur

Bărbații născuți în zodia Taur sunt foarte practici și în același timp fiabili. Acestora le place compania bună, iar dacă aceasta este însoțită și de mâncare bună și de o băutură fină, nativii emană fericire prin toți porii. Astfel, un parfum potrivit pentru ei ar fi Gentlemen Only Absolute de la Givenchy, un parfum care subliniază natura lor fidelă și energia plăcută și discretă. Nu rata reducerile din această perioadă de Black Friday la parfumuri pe eMag și elefant.ro.

Femeia Taur este o fire pasională și energică, iubește luxul și unicitatea și este în permanență în căutarea de experiențe noi. Femeile născute în zodia Taur vor aprecia esențele captivante și notele elegante și sofisticate ale parfumului Gucci By Gucci ce are un design feminin și seducător.

Apa de Toaleta Givenchy Gentlemen Only
Apa de Toaleta Gucci Flora by Gucci

Gemeni

Bărbații Gemeni se numără printre intelectualii zodiacului. Sunt deseori isteți, asemenea vulpilor viclene, și adoră ore lungi de dezbateri despre diverse subiecte. De aceea, pentru acești bărbați se potrivește perfect parfumul Invictus de Paco Rabanne, care își va întoarce aripile pierdute și va evidenția natura proaspătă și energică.

Femeile Gemeni sunt prietenoase, pline de creativitate și iubesc surprizele li ideile nonconformiste. Acestea vor aprecia cu siguranță originalitatea și creativitatea parfumului Diesel Fuel for Life Femme.

Apa de toaleta Paco Rabanne Invictus
Apa de parfum Diesel Fuel for Life

Rac

Bărbații din zodia Rac sunt grijulii și precauți și își pot ascunde adesea latura tandră doar pentru cei mai apropiați. Datorită înclinației lor pentru loialitate și îndeplinirii obligațiilor lor, ei sunt nu doar parteneri și părinți, ci adesea și favoriți la locul de muncă. Bărbatului Rac i se potrivește foarte bine parfumul Bvlgari AQVA Pour Homme, care este delicat și în același timp profund, asemenea lor.

Femeia Rac este cunoscută pentru firea ei sensibilă și atitudinea de superioritate. Acestea se ghidează după intuiție, au o imaginație bogată și își prețuiesc foarte mult familia. Astfel, cel mai potrivit parfum pentru femeia Rac este Lancome Tresor in Love.

Apa de toaleta Bvlgari Aqva Pour Homme
Apa de parfum Lancome Tresor In Love

Leu

Bărbaților din zodia Leu le plac sosirile grandioase și gesturile magnifice. Magnetismul lor natural determină mulți admiratori ai ambelor sexe să se învârtă în jurul lor și se bucură de foarte multă încredere în sine. Parfumul de la Dolce & Gabanna K este perfect pentru bărbații Leu, care, prin flaconul său arată clar cine este conducătorul și susține aura naturală de putere.

Femeile născute sub acest semn sunt cunoscute pentru natura lor creativa, dorința de a fi mereu în centrul atenției și plăcerea de a fi înconjurate de lux. Totuși, ele sunt generoase și au capacitatea de a se sacrifica pentru cei dragi. Pentru acestea, sunt recomandate parfumuri care pun în evidenta personalitatea lor precum Calvin Klein Contradiction.

Apă de parfum Dolce&Gabanna K
Calvin Klein Contradiction for Women

Fecioară

Bărbații Fecioară au un puternic simț al detaliilor, preciziei și abilităților organizaționale. Folosesc pe deplin simțul lor rafinat de analiză și inteligența naturală la locul de muncă, dar și acasă. Au în sine un anumit perfecționism, ce îi îndeamnă să realizeze totul peste medie, astfel, cel mai bun parfum pentru ei este Burberry London.

Femeile din zodia Fecioară sunt persoane care iubesc curățenia și ordinea în toate aspectele vieții lor. Le place să se bazeze pe propriile forțe și se ghidează după propria rațiune. De asemenea, persoanele născute sub acest semn sunt muncitoare, perseverente și inteligente. Cele mai potrivite arome pentru femeile Fecioară sunt cele proaspete, ca de exemplu parfumul elegant și sofisticat Bvlgari Omnia Crystalline.

Apa de Toaleta Burberry London
Apa de toaleta Bvlgari Omnia Crystalline

Balanță

Bărbații Balanță pot încânta cu farmecul și blândețea lor. În ciuda sensibilității sale, totuși, nu își pierde masculinitatea. Balanța este un semn foarte diplomatic, astfel încât aceștia tind să privească lucrurile din unghiuri multiple și să acționeze într-un mod corect. Natura lor aeriană și eterică este perfect subliniată de parfumul Eternity Air de Calvin Klein, care evocă o adiere proaspătă și relaxare.

Femeile născute sub acest semn zodiacal iubesc sentimentul de armonie și pace. Sunt persoane prietenoase, pline de carismă, senzuale și elegante. Pentru femeile Balanță, parfumul potrivit este Lancome La Vie Est Belle ce simbolizează bucuria de a trai.

Apa de Toaleta Calvin Klein, Eternity Air
Apa de parfum Lancome La Vie Est Belle

Scorpion

Misterioși, magnetici și pasionați, așa sunt bărbații din zodia Scorpionului. Dacă se angajează în ceva, își pun inima și sufletul și cu încăpățânarea lor vor duce lucrurile la bun sfârșit. Dacă bărbații Scorpion ar fi exprimați în parfum, acesta ar fi în mod clar cel de la Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme. Acest parfum îmbătător este la fel de misterios și întunecat ca ei.

Femeile Scorpion iubesc misterele și toate lucrurile noi și inedite. Femeia Scorpion este o persoana care are încredere în propriile forțe, este pasională și nu are probleme în a-și atinge scopurile. Parfumul potrivit pentru ele Lancome Hypnose.

Apa de toaleta YSL La Nuit De L’Homme
Apa de parfum Lancome Hypnose

Săgetător

Bărbații Săgetător au o dorință de aventură, cunoaștere și experiență. Acești bărbați nu se opresc niciodată și se aruncă întotdeauna în toate cu optimism și entuziasm. Energia lor neîngrădită, sălbatică, se potrivește perfect cu parfumul Diesel Fuel for Life Homme, care este la fel de inconfundabil ca și ei.

Cu o fire independentă și prietenoasă, femeia Săgetător iubește să călătorească. De asemenea, ea adoră să descopere lucruri noi și să își lărgească orizonturile. Femeile Săgetător cauta arome originale și pline de creativitate precum Kenzo Jungle Elephant.

Apa de Toaleta Diesel Fuel For Life
Apa de Parfum Kenzo Jungle Elephant

Capricorn

Bărbații Capricorn sunt încăpățânați, hotărâți și ambițioși. Reticența lor înseamnă adesea că au în jurul lor doar un cerc restrâns de persoane dragi, în care au încredere la nesfârșit și nu se arată foarte mult în compania unor persoane necunoscute. Bărbații Capricorn tind spre arome lemnoase sau picante care subliniază eleganța și simțul luxului, dar nu lucruri extravagante. De exemplu, se vor îndrăgosti de parfumul Dolce & Gabbana The One for Men.

Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt persoane practice, răbdătoare și ambițioase. Iubesc luxul și un aspect curat și elegant. Deși uneori par a fi inaccesibile, deoarece se ascund sub o mască de duritate, ele au o inimă sensibilă și delicată. Pentru gusturile pretențioase ale acestor femei, cel mai potrivit parfum este Armani Emporio Diamonds.

Apa de parfum
Dolce & Gabbana The One Gold Intense
Apa de parfum
Giorgio Armani Emporio Diamonds

Vărsător

Bărbații din zodia Vărsător sunt mai complicați decât par la prima vedere. Au reputația de a fi gânditori liberi, dar deseori îi pot surprinde cu profunzimea gândirii lor. Lucrul amuzant este că acestor bărbați de multe ori nu le pasă ce cred ceilalți despre ei. Originalitatea lor și sentimentul că sunt ca din altă lume vor fi completate perfect de parfumul Alien Man de la Thierry Mugler.

Femeile născute sub semnul Vărsător iubesc schimbările și sunt în permanență căutare de experiente noi și inedite. Sunt persoane independente și creative, iubesc sportul și activitățile în natură. Unul dintre parfumurile pentru femei recomandate pentru aceasta zodie este Davidoff Cool Water Woman.

Apa de toaleta Thierry Mugler Alien Man
Apa de toaleta Davidoff Cool Water

Pești

Bărbații Pești sunt foarte emoționanți și intuitivi. Au inima de poet și sufletul unui mistic. Ei excelează adesea în munca creativă și artistică, deoarece sunt conduși de planeta fanteziei Neptun. Cu toate acestea, această planetă eterică stăpânește și cu iluzii, astfel încât acești bărbați se găsesc adesea într-o situație în care nu pot vedea realitatea așa cum este, ci mai degrabă urmează calea la care visează. Pentru ei, cel mai potrivit parfum este cel care subliniază natura lor visătoare, precum etericul și visătorul Dreamer de la Versace.

Visătoare și romantice, femeile Pești au un suflet sensibil și o imaginație bogată. Firi creative, sunt înclinate către domeniile artistice. Femeile născute în această zodie sunt atrase de aromele fine, pline de romantism, astfel că, cel mai potrivit parfum ar fi Calvin Klein Eternity Acqua for Her.

Apa de toaleta Versace Dreamer
Apa de parfum Calvin Klein Eternity Aqua

Te-ar putea interesa și