Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

10 parfumuri perfecte pentru o zi de toamnă. Lista celor mai potrivite parfumuri ale sezonului

10 parfumuri perfecte pentru o zi de toamnă/ Freepik
10 parfumuri perfecte pentru o zi de toamnă/ Freepik

Cu fiecare sezon nou, apare și un nou parfum. Aceasta este cea mai practică deviză pe care am putea-o pune în practică cu toții, mai ales dacă ne dorim să încercăm tot ceea ce este nou în materie de esențe și miresme. Pentru aceasta, am întocmit o listă cu cele mai potrivite parfumuri ale sezonului de toamnă. Delectați-vă cu privitul, cititul și apoi, testați-le!

Apă de parfum MY WAY, Giorgio Armani

Această nouă lansare de parfum realizată de Giorgio Armani, poartă numele de MY WAY și este unul dintre cele mai interesante parfumuri feminine. Este un parfum cu un miros senzual, note de bergamotă și flori de portocal. Esența inimii acestui parfum e compusă din note de tuberoză și iasomie de sambac, iar pe lângă acestea mai regăsim și vanilie bourbon de Madagascar, lemn de cedru și mosc alb.

Apă de parfum Burberry Her London Dream

Această nouă apă de parfum este o armă floral-fructată, potrivită pentru zilele caniculare de vară, dar și pentru cele de toamnă, purtându-te într-o călătorie a simțurilor pe străzile londoneze. Notele care se întâlnesc aici, sunt cele de ghimbir, lămâie zemoasă, note florale intense, printre care, de trandafiri, bujori, mosc și acorduri de ambră.

Citește și: Ce cadou să-i faci iubitului tău de ziua de naștere

Apă de parfum Oud Rosewood, Maison Christian Dior

Parfumul Oud Rosewood este o creație olfactivă a lui Maison Christian Dior și poartă semnătura lui François Demachy. Regăsim aici un contrast între notele lemnoase, cele de gutuie și zmeură și o bază din lemn de Agar și lemn de palisandru.

Apă de parfum intensă L’Interdit, Givenchy

Acest parfum este o aromă floral lemnos orientală, foarte sofisticată și couture. Floarea albă de portocal și tuberoză accentuează baza lemnoasă cu accente orientale, vorbim aici de notele de vetier și patchouli. Cele care captivează simțurile sunt fațetele de ambră și de susan negru prăjit.

Apă de parfum Flower of Immortality, Kilian

Acesta este unul dintre parfumurile ce poartă semnătura parfumierului Calice Becker și care te va învălui în note florale și fructate. Notele cele mai dominante sunt cele de piersică albă, frezie și coacăze negre, iar pe lângă acestea mai regăsim și acordurile de iris și trandafir.

Citește și: Cele mai bune idei de ținute pentru aeroport. Cu ce ne îmbrăcăm în timpul călătoriei cu avionul

Apă de parfum Idôle L’Intense, Lancôme

Parfumul L’Intense este numele acestui nou parfum de la Lancôme, creată de un trio de femei, cu numele de Shyamala Maisondieu, Nadege le Garlantezec și Adriana Medina. Acest parfum te cucerește cu notele sale puternice de trandafir turcesc și cel de Grasse, care sunt puse în valoare și de notele de iasomie, mosc, lemn de santal și cedru.

Apă de parfum PERFECT, Marc Jacobs

Dacă ești un mare fan al acordurilor florale, atunci, trebuie să încerci acest parfum, denumit PERFECT, și care a fost lansat toamna. Este creată de parfumierul Domitille Michalon Bertier și este un mix senzual și feminin de acorduri florale și irezistibile. Cele mai semnificative sunt notele de rubarbă și narcisă, parfumul fiind constituit și din note de lapte de migdal.

Apă de parfum Nina Rose, Nina Ricci

Cel care a compus această notă de apă de toaletă este Olivier Cresp, perfectă pentru stilul Nina Ricci. Acest parfum este unul floral cu note de bergamotă și lămâie, care se unesc cu accentele suculente de pară, florile de portocal și esența de neroli.

Apă de parfum Trussardi Musc Noir Perfume Enhancer

Trussardi Parfums ajunge să lanseze prima sa colecție de parfumuri din colecția LA VIE DI MILANO, care e inspirată din capitala modei și a designului italian. Această colecție e compusă din șase arome unisex, create și testate de unii dintre cei mai buni parfumieri. Flacoanele sunt decorate cu un capac, în forma unei sculpturi, de diferite nuanțe de auriu, care reproduce capul unui ogar italian.

Apă de parfum Girls Can be crazy, Zadig &Voltaire

Această noua apă de parfum, poartă semnătura lui Quentin Bisch, un parfumier cunoscut și se adresează femeii, care nu se supune regulilor. Cele mai importante note sunt cele de pară și de coca cola, alături de ele se regăsesc și cele de iasomie și de boabe de tonka, vanilie și mosc.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite