Warning: Undefined array key "options" in /home/r100535nara/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Sophia Loren a ajuns de urgență la spital. Actrița a suferit mai multe fracturi după ce a căzut în propria casă
ADVERTISEMENT

Sophia Loren a ajuns de urgență la spital. Actrița a suferit mai multe fracturi după ce a căzut în propria casă

Sophia Loren
Sophia Loren

Sophia Loren a fost transportată de urgenţă la spital duminică, după ce a suferit mai multe fracturi, inclusiv una la nivelul femurului. Actriţa a căzut în locuinţa ei din Elveţia, în weekend, relatează The Hollywood Reporter.

Potrivit revistei de specialitate, legendara actriță italiană, care a împlinit 89 de ani la 20 septembrie, a căzut în baie. De atunci, ea a suferit mai multe fracturi la șold şi la femur care necesită o intervenţie chirurgicală, potrivit News.ro.

O sursă a adăugat că există un optimism prudent în ceea ce priveşte rezultatul operației şi recuperarea lui Loren, care va include o scurtă convalescență şi apoi o lungă reabilitare.

Citește și: Jenna Ortega, adevărul despre industria cinematografică: „Mi-aș dori să li se acorde mai mult credit actorilor adolescenți”

Vestea a fost dezvăluită de un restaurant care îi poartă numele şi pe care ar urma să îl deschidă marțea aceasta în Bari, Italia. De asemenea, actriţa urma să devină cetățean de onoare al oraşului, dar toate angajamentele sale profesionale au fost anulate pentru moment.

Sursele spun că fiii actriței, Carlo şi Edoardo, sunt alături de ea la spital. Edoardo a fost regizor pentru Loren în cel mai recent lungmetraj al ei, filmul Netflix din 2020, „The Life Ahead”, care i-a adus un premiu David di Donatello pentru cea mai bună actriță. În 2021, ea a fost subiectul documentarului Netflix „What Would Sophia Loren Do?”.

Citește și: Chris Hemsworth ia o pauză de la actorie din cauza problemelor de sănătate. Actorul a dezvăluit că riscă să aibă Alzheimer

Ultima apariție publică a Sophiei Loren a fost la prezentarea de modă Armani de la Veneția, la 2 septembrie, care a avut loc în cadrul celei de-a 80-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite