Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Imagini de groază în Londra. O decorațiune uriașă de Crăciun a distrus totul în calea ei în timp ce se rostogolea pe stradă

O decorațiune uriașă de Crăciun a distrus totul în calea ei/ Foto: nypost.com
O decorațiune uriașă de Crăciun a distrus totul în calea ei/ Foto: nypost.com

O decorațiune uriașă de Crăciun a făcut ravagii în Londra, Marea Britanie. Imaginile de groază au fost filmate de un cetățean și postate pe platforma de socializare TikTok.

Bila gigantică s-a desprins din cauza vântului puternic și s-a prăbușit, rostogolindu-se pe o stradă din Londra și distrugând totul în calea sa. În videoclipul postat pe rețeaua de socializare se vede cum bila masivă argintie se rostogolește pe strada Tottenham Court din Londra, în timp ce mașinile încearcă să evite cât de pot de mult decorațiunea, relatează nypost.com.

Citește și: Tragedie de Halloween în Coreea de Sud. Peste 150 de morți după o busculadă de proporții în Seul

Bila, care se rostogolea cu viteză pe stradă, se lovește de un stâlp, care o aruncă imediat în aer și cade înapoi de drum, făcând-o să-și piardă folia argintie cu care era acoperită. În spatele primei bile, se vede cum vine cu viteză o a doua. Un alt videoclip, filmat din alt unghi, a surprins ambele bile venind una după alta.

Citește și: Un bărbat a locuit într-un mall, speriat de facturile uriașe. Nimeni nu l-a observat

Evenimentul, ca dintr-un film de groază, a venit după ce autoritățile au emis o avertizare de vânt puternic în câteva părți ale Regatului Unit. Țara a fost lovită de furtuna Claudio cu vânturi care suflau cu 112 km/h.

Te-ar putea interesa și