Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo weekend 15-16 octombrie 2022. Iată cum va fi vremea în acest final de săptămână

Prognoză meteo weekend 15-16 octombrie 2022/ Pexels
Prognoză meteo weekend 15-16 octombrie 2022/ Pexels

Prognoză meteo weekend 15-16 octombrie 2022. Weekendul acesta avem parte de o vreme frumoasă și însorită, cu temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului.

Prognoză meteo weekend 15-16 octombrie 2022 în țară

Sâmbătă, vremea frumoasă cuprinde aproape toată țara. Doar în zonele montane o să picure trecător, iar vântul se menține activ în ținuturile estice și în sud-vest.

Citește și: Clasamentul capitalelor europene cu cea mai imprevizibilă vreme. Bucureștiul se află în Top 10 al orașelor cu cea mai imprevizibilă vreme

Duminică nu mai vorbim deloc despre ploi. O să avem o amiază cu soare, atmosferă plăcută și temperaturi potrivite pentru mijlocul lunii octombrie, potrivit ANM.

Prognoză meteo weekend 15-16 octombrie 2022 în București

În Capitală, sâmbătă norii se risipesc și se anunță o zi frumoasă. Vântul adie plăcut, iar temperatura ajunge la 19 grade – o valoare potrivită pentru mijlocul lunii octombrie. Temperatura scade, însă, pe timpul nopții, când se vor atinge 4 grade la marginea orașului.

Duminică avem o dimineață cam rece, dar atmosfera devine plăcută după prânz. Se înseninează și temperatura ajunge din nou la 19 grade.

Prognoză meteo weekend 15-16 octombrie 2022 la munte

La munte, în ziua de sâmbătă se mai îndreaptă vremea. Domină atmosfera însorită, iar înnorările și ploile apar doar pe suprafețe restrânse.

Citește și: Furtunile pot afecta persoanele cu astm. Medicii au explicat cum este posibil acest lucru

Și duminică o să fie o zi foarte frumoasă. Soarele strălucește în cea mai mare parte a zilei și temperaturile cresc ușor față de sâmbătă.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite