Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 8 decembrie 2022. Se anunță ceață și înnorări persistente pe parcursul zilei

Prognoză meteo 8 decembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 8 decembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 8 decembrie 2022. Astăzi avem vreme închisă, va plouă slab și burnițează. În Bucovina și la munte cade lapoviță și se formează polei, iar în sudul și în estul țării avem ceață persistentă.

Prognoză meteo 8 decembrie 2022 în țară

Vremea va fi în general închisă. Se vor semnala ploi slabe sau burniță, pe parcursul zilei în jumătatea de vest și pe arii mai restrânse în rest, iar noaptea local și temporar în toate regiunile. La munte și trecător în nordul Moldovei vor fi precipitații mixte și izolat se va produce polei. Se va semnala ceață mai persistentă în regiunile extracarpatice și pe alocuri, îndeosebi dimineața și noaptea, și în rest.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade, cu valori ușor mai ridicate pe litoral, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 8 decembrie 2022 în București

Vremea se va menține în general închisă. Se va semnala ceață mai ales dimineața și noaptea, iar trecător va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 6…8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Citește și: Cum va fi vremea în luna decembrie. Prognoză meteo 28 Noiembrie – 26 Decembrie 2022

Prognoză meteo 8 decembrie 2022 la munte

La munte înnorările persistă, dar se mai încălzește puțin. În Carpații Occidentali și în vestul Meridionalilor va fi lapoviță și, îndeosebi în masivele estice, se formează polei.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite