Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion/ Freepik
Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion/ Freepik

Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale atât de Crăciun, cât și de Revelion, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Meteorologii estimează că în intervalul 5 decembrie – 2 ianuarie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei, iar cantitățile de precipitațiile vor fi abundente până la jumătatea lunii decembrie.

Săptămâna 5 – 12 decembrie 2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Se vor înregistra precipitații însemnate în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice, vestice, nord-vestice și centrale.

Citește și: Cum va fi vremea înainte de Crăciun. Se anunță ninsori în zonele montane

Săptămâna 12 – 19 decembrie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Totodată, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în vest, nord-vest și centru, potrivit ANM.

Săptămâna 19 – 26 decembrie 2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Citește și: Cum va fi vremea în luna decembrie. Prognoză meteo 28 Noiembrie – 26 Decembrie 2022

Săptămâna 26 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite