Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 7 octombrie 2022. Meteorologii au emis noi avertizări

Prognoză meteo 7 octombrie 2022/ Pexels
Prognoză meteo 7 octombrie 2022/ Pexels

Prognoză meteo 7 octombrie 2022. Vremea va fi în general frumoasă şi normală din punct de vedere termic. Află din următorul material ce avertizări au mai făcut meteorologii cu privire la vremea din următoarea perioadă.

Prognoză meteo 7 octombrie 2022 în țară

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în nord-estul teritoriului, iar seara şi noaptea în sud şi sud-est, dar numai cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei în sudul Moldovei, în jumătatea estică a Munteniei şi local în Dobrogea, iar spre sfârşitul intervalului în sudul Banatului.

Citește și: Clasamentul capitalelor europene cu cea mai imprevizibilă vreme. Bucureștiul se află în Top 10 al orașelor cu cea mai imprevizibilă vreme

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, iar cele minime de la 2 – 3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, pană la 13 – 14 grade pe litoral. Dimineața şi noaptea pe alocuri, mai ales în centrul țării, va fi ceață, potrivit ANM.

Prognoză meteo 7 octombrie 2022 în București

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 22 – 24 de grade, iar cea minimă va fi de 9 – 11 grade.

Citește și: Furtunile pot afecta persoanele cu astm. Medicii au explicat cum este posibil acest lucru

Prognoză meteo 7 octombrie 2022 la munte

La munte, s-ar putea să plouă puţin în Carpații Orientali şi în estul Meridionalilor, dar în rest prindem vreme frumoasă. Vântul rămâne activ în Carpații de Curbura, iar în masivele estice şi în cele sud-estice se răcește uşor. 

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite