Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 7 decembrie 2022. Astăzi se anunță ploi în cea mai mare parte a țării

Prognoză meteo 7 decembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 7 decembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 7 decembrie 2022. Astăzi, vremea va fi închisă, cu ploi în sud, sud-vest și pe suprafețe mai restrânse în celelalte zone.

Prognoză meteo 7 decembrie 2022 în țară

Valorile termice se vor menţine peste cele specifice perioadei. Cerul va fi noros în jumătatea de sud a țării şi parţial noros în rest. Vor fi precipitaţii în sud-vestul, estul, centrul teritoriului şi pe arii restrânse în celelalte regiuni. Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar la munte, la altitudini de peste 1600 m predominant sub formă de ninsoare, pentru ca în zona montană mai joasă, precum şi în extremitatea de nord a țării să fie mixte, putând favoriza depuneri de polei.

Citește și: Cum va fi vremea înainte de Crăciun. Se anunță ninsori în zonele montane

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 13 grade, iar cele minime între -3 şi 8 grade. Pe alocuri, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va forma ceață, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 7 decembrie 2022 în București

Vremea va fi în general închisă, cu valori termice peste cele specifice datei. Trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 2 – 4 grade. Va fi ceață, cu o probabilitate mai mare noaptea.

Citește și: Cum va fi vremea în luna decembrie. Prognoză meteo 28 Noiembrie – 26 Decembrie 2022

Prognoză meteo 7 decembrie 2022 la munte

La munte, miercuri avem o zi mohorâtă, cu precipitații mixte pe arii extinse. Se poate forma polei, iar la altitudini mari, în special în Munții Banatului și în masivele sudice, va ninge.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite