Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 4 octombrie 2022. Temperaturile scad treptat în cea mai mare parte a țării

Prognoză meteo 4 octombrie 2022/ Pexels
Prognoză meteo 4 octombrie 2022/ Pexels

Prognoză meteo 4 octombrie 2022. Astăzi, temperaturile se vor menține scăzute decât cele normale pentru această perioadă a anului în aproape toată țara.

Prognoză meteo 4 octombrie 2022 în țară

Vremea continuă să fie rece în cele mai multe regiuni ale țării. Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări pe tot parcursul zilei. Se vor înregistra ploi slabe în zonele montane și submontane, pe spații mai mici în vest, nord-vest, centru și izolat în restul teritoriului. De asemenea, vor exista condiții de lapoviță și ninsoare la altitudini de peste 1.700 m.

Citește și: Clasamentul capitalelor europene cu cea mai imprevizibilă vreme. Bucureștiul se află în Top 10 al orașelor cu cea mai imprevizibilă vreme

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 21 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor situa între 1 și 12 grade Celsius. Izolat, vor exista condiții de ceață, potrivit ANM.

Prognoză meteo 4 octombrie 2022 în București

Marți, 4 octombrie 2022, temperaturile vor fi scăzute față de cele normale pentru această perioadă a anului și în București. Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei, când este posibil să plouă slab.

Citește și: Furtunile pot afecta persoanele cu astm. Medicii au explicat cum este posibil acest lucru

Vântul va sufla slab și moderat, iar în a doua parte a nopții vor exista condiții de ceață. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 – 20 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor atinge 6 – 9 grade Celsius.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite