Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoza meteo 30 noiembrie 2022. Temperaturile ajung la valori normale pentru final de noiembrie

Prognoza meteo 30 noiembrie 2022/ Freepik
Prognoza meteo 30 noiembrie 2022/ Freepik

Prognoza meteo 30 noiembrie 2022. Miercuri avem o zi mohorâtă cu precipitaţii slabe în sudul, sud-vestul şi în estul ţării. Vor fi ploi trecătoare în Banat, Oltenia şi Muntenia.

Prognoza meteo 30 noiembrie 2022 în țară

În sudul și în estul țării, vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate persistentă și temporar precipitații slabe sub formă de ploaie în Dobrogea, Muntenia, Oltenia și sudul Banatului, mixte pe arii restrânse în Moldova, iar în Carpații Meridionali și Orientali, trecător, va ninge. Izolat vor fi condiții de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar în zonele joase, local va fi ceață, posibil persistentă în Câmpia de Vest și pe văile din Transilvania.

Citește și: Cum va fi vremea în minivacanța de 1 decembrie. Directorul general ANM a făcut anunțul

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în regiunile sudice, cu viteze mai mari pe litoral și în sudul Banatului. Valorile termice se vor situa în marea lor majoritate în jurul mediilor multianuale; astfel, maximele se vor încadra în general între 0 și 9 grade, iar minimele între -4 grade în nord-vest și 5 – 6 grade pe litoral și sudul Banatului, potrivit stirimeteo.com.

Prognoza meteo 30 noiembrie 2022 în București

Vremea se va menține închisă, iar mai ales în prima parte a zilei va mai ploua slab. Vântul va sufla moderat, trecător cu unele intensificări, ce vor atinge viteze în general de 35…45 km/h. Temperatura maximă va fi de 5…7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Citește și: Cum va fi vremea înainte de Crăciun. Se anunță ninsori în zonele montane

Prognoza meteo 30 noiembrie 2022 la munte

La munte va fi cam înnorat şi o să ningă slab, îndeosebi în sudul Carpaţilor Occidentali. În Apuseni apare puţin şi soarele, iar vântul bate mai tare în Munţii Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite