Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 3 noiembrie 2022. Vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă

Prognoză meteo 3 noiembrie 2022/ Pixabay
Prognoză meteo 3 noiembrie 2022/ Pixabay

Prognoză meteo 3 noiembrie 2022. Vremea va fi caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, iar în sud, sud-est și local în est deosebit de caldă.

Prognoză meteo 3 noiembrie 2022 în țară

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 – 14 grade în Crișana și nordul Transilvaniei și 27 – 28 de grade în Oltenia și Muntenia, iar cele minime în general între 4 și 12 grade.

Citește și: Cum va fi vremea în luna noiembrie. Temperaturile sunt peste nivelul normal al acestei perioade în ultima lună de toamnă

În regiunile intracarpatice nebulozitatea va fi în general persistentă și pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe sau burniță, iar mai ales în prima parte a zilei și noaptea se va forma ceață. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, chiar mai mult senin pe parcursul zilei în sud, iar unele înnorări și izolat ploi slabe vor fi mai ales seara și noaptea în Moldova și posibil în estul Munteniei și în Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar ziua pe arii restrânse în sud-vest și nord-est, potrivit ANM.

Prognoză meteo 3 noiembrie 2022 în București

În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin pe parcursul zilei și variabil noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25 – 27 de grade, iar cea minimă de 10 – 12 grade.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite