Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 29 septembrie 2022. Vremea începe să se încălzească

Prognoză meteo 29 septembrie 2022/ freepik
Prognoză meteo 29 septembrie 2022/ freepik

Prognoză meteo 29 septembrie 2022. Vremea se va încălzi și va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, în special în sud-est.

Prognoză meteo 29 septembrie 2022 în țară

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 31 de grade, iar cele minime în general între 7 şi 17 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață. Cu precădere după-amiaza și la începutul nopții, temporar cerul va avea înnorări și se vor semnala averse și descărcări electrice local în nord-vest şi la munte și pe suprafețe mai mici în restul teritoriului, îndeosebi în centru, potrivit ANM.

Citește și: Furtunile pot afecta persoanele cu astm. Medicii au explicat cum este posibil acest lucru

Prognoză meteo 29 septembrie 2022 în București

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28 – 30 de grade, iar cea minimă de 11 – 14 grade. La începutul și la finalul intervalului vor fi condiții de ceață.

Citește și: Clasamentul capitalelor europene cu cea mai imprevizibilă vreme. Bucureștiul se află în Top 10 al orașelor cu cea mai imprevizibilă vreme

Prognoză meteo 29 septembrie 2022 la munte

La munte vor fi averse locale mai ales în munții Apuseni. Se pot semnala și descărcări electrice, iar vântul va avea intensificări în zonele de creastă. Pe văi și în depresiuni, dimineața și noaptea va fi ceață, iar temperaturile din stațiuni vor fi comparabile cu cele de la începutul săptămânii. Joi se încălzește, iar după-amiază și la începutul nopții se anunță ploi zgomotoase și vântul prinde putere la altitudini mari.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite