Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 29 noiembrie 2022. Ziua de azi nu ne aduce deloc soare

Prognoză meteo 29 noiembrie 2022/ Pexels
Prognoză meteo 29 noiembrie 2022/ Pexels

Prognoză meteo 29 noiembrie 2022. Vremea va fi închisă în regiunile sudice și în cele estice, pe unde mai vin câteva ploi. În regiunile sudice vor fi înnorări persistente. E posibil să plouă slab, iar temperaturile scad ușor.

Prognoză meteo 29 noiembrie 2022 în țară

În sudul și în estul țării, vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate persistentă și temporar precipitații slabe sub formă de ploaie în Dobrogea, Muntenia, Oltenia și sudul Banatului, mixte pe arii restrânse în Moldova, iar în Carpații Meridionali și Orientali, trecător, va ninge. Izolat vor fi condiții de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar în zonele joase, local va fi ceață, posibil persistentă în Câmpia de Vest și pe văile din Transilvania.

Citește și: Cum va fi vremea în minivacanța de 1 decembrie. Directorul general ANM a făcut anunțul

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în regiunile sudice, cu viteze mai mari pe litoral și în sudul Banatului. Valorile termice se vor situa în marea lor majoritate în jurul mediilor multianuale; astfel, maximele se vor încadra în general între 0 și 9 grade, iar minimele între -4 grade în nord-vest și 5…6 grade pe litoral și sudul Banatului, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 29 noiembrie 2022 în București

Vremea se va menține închisă, iar mai ales în prima parte a zilei va mai ploua slab. Vântul va sufla moderat, trecător cu unele intensificări, ce vor atinge viteze în general de 35…45 km/h. Temperatura maximă va fi de 5…7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Citește și: Cum va fi vremea înainte de Crăciun. Se anunță ninsori în zonele montane

Prognoză meteo 29 noiembrie 2022 la munte

La munte, vremea va fi închisă în masivele sudice și în cele estice, pe unde va ninge din când în când. În rest apare puțin și soarele, iar în noaptea de marți spre miercuri, va ninge slab în munții Apuseni.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite