Warning: Undefined array key "options" in /home/r100535nara/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Prognoza meteo 28 august 2023
ADVERTISEMENT

Prognoza meteo 28 august 2023. Caniculă și disconfort termic extrem pe tot parcursul zilei. Temperaturile ajung până la 39 de grade Celsius

Prognoză meteo/ Freepik
Prognoză meteo/ Freepik

Prognoza meteo 28 august 2023. Luni avem caniculă și un disconfort termic extrem. În cea mai mare parte a țării vor fi temperaturi de la 35 până la 39 de grade.

Prognoza meteo 28 august 2023 în țară

Valul de căldură și disconfortul termic ridicat vor continua în cea mai mare parte a țării și pe arii relativ extinse va fi caniculă. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 31 și 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade, mai coborâte în depresiuni.

Citește și: Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea la începutul verii

Cerul va fi mai mult senin, însă în doua parte a zilei vor fi perioade în care înnorările se vor accentua la munte și vor fi posibile ploi izolate de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului, potrivit stirimeteo.com.

Prognoza meteo 28 august 2023 în București

În București, valul de căldură și canicula vor continua, astfel că disconfortul termic se va menține ridicat. Temperatura maximă va fi de 35-36 de grade, iar cea minimă va fi de 18-20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab.

Prognoza meteo 28 august 2023 la munte

Și la munte o să fie foarte cald. Predomină vremea frumoasă, dar pot să apară și câteva averse. Vântul va prinde putere în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali.

Citește și: Canicula ne afectează vederea. Efectele temperaturilor ridicate asupra ochilor

Prognoza meteo 28 august 2023 la mare

La mare avem o zi călduroasă, cu 34 de grade în stațiuni și un stres termic ridicat. Cerul rămâne curat toată ziua, iar apa mării va avea cel mult 27 de grade.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite