Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 23 decembrie 2022. Vineri, temperaturile ajung la 13 grade Celsius

Prognoză meteo 23 decembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 23 decembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 23 decembrie 2022. Vineri apar câteva ploi slabe în vestul, nordul şi în centrul ţării, iar în sud şi în est avem ceață dimineaţa şi poate un pic de soare mai târziu.

Prognoză meteo 23 decembrie 2022 în țară

Valorile termice se vor situa peste normele caracteristice perioadei în cea mai mare parte a țării, cu maxime în general între 3 și 13 grade și minime între -4 și 6 grade. Cerul va avea înnorări în vestul, centrul și nordul teritoriului, unde va ploua pe arii restrânse ziua și în extindere noaptea.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

La munte, în special la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitații mixte. Izolat vor mai fi condiții de polei. Cu precădere dimineața și noaptea se va semnala ceață, iar mai ales în zonele extracarpatice va fi nebulozitate joasă, trecător și izolat asociată cu chiciură sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ce vor depăși 70…80 km/h pe crestele montane, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 23 decembrie 2022 în București

Cerul va avea înnorări, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Temperatura maximă, ușor mai ridicată decât în mod normal, va fi de 5…6 grade, iar cea minimă în jur de 0 grade. Vântul va sufla slab până la moderat.

Citește și: Cum va fi vremea în luna decembrie. Prognoză meteo 28 Noiembrie – 26 Decembrie 2022

Prognoză meteo 23 decembrie 2022 la munte

La munte, vremea rămâne caldă şi astăzi. Va fi cam înnorat şi o să plouă din când în când. La altitudini de peste 1800 de metri, o să cadă lapoviță sau ninsoare. Şi tot în zona montană înaltă, se intensifică vântul şi va depăşi viteze de 70…80 Km/h.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite