ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 22 septembrie 2022. Vremea va fi mult mai rece decât în mod obişnuit

Prognoză meteo 22 septembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 22 septembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 22 septembrie 2022. Ziua de joi ne aduce înnorări şi ploi în vest, în nord şi în centru. La altitudini mari avem ninsori sau lapoviță şi doar prin sud găsim vreme ceva mai bună. Maximele pleacă de la 10 – 11 grade în depresiuni şi se opresc la 19 – 20 de grade în sudul României.

Prognoză meteo 22 septembrie 2022 în țară

În regiunile din vest, centru şi nord şi în zonele montane şi submontane, înnorările vor fi persistente şi îndeosebi ziua, va ploua pe arii relativ extinse. Vremea se menține capricioasă în sud şi sud-est. Cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala pe spații mici, mai ales după-amiaza, când vor fi însoțite izolat şi de descărcări electrice.

Citește și: Clasamentul capitalelor europene cu cea mai imprevizibilă vreme. Bucureștiul se află în Top 10 al orașelor cu cea mai imprevizibilă vreme

Temperaturile maxime se vor încadra în marea lor majoritate între 12 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 2 şi 10 grade. Izolat vor fi condiții de ceață, potrivit ANM.

Prognoză meteo 22 septembrie 2022 în București

În Bucureşti soarele se arată trecător şi rămânem tot cu vremea rece. Vor fi cel mult 19 grade, din când în când se pornește şi vântul, iar după-amiază o să vină câteva averse slabe, cu tunete şi fulgere. La noapte vor fi 9 grade în centru şi 7 grade în cartierele de la marginea orașului.

Citește și: Furtunile pot afecta persoanele cu astm. Medicii au explicat cum este posibil acest lucru

Prognoză meteo 22 septembrie 2022 la munte

La munte cerul rămâne acoperit pe tot parcursul zilei. Va fi în continuare foarte frig şi o să plouă trecător în majoritatea masivelor. Vântul agită atmosfera la altitudini mari, pe unde o să ningă sau o să cadă lapoviță.

Te-ar putea interesa și