Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 22 decembrie 2022. Astăzi se anunță ceață și ploi trecătoare în toată țara

Prognoză meteo 22 decembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 22 decembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 22 decembrie 2022. Joi, în vest, în nord și în centru vor fi înnorări și mai pe seară o să picure trecător. În rest, avem ceață dimineața și soare mai târziu, iar maximele pleacă de la 2 grade în sudul Olteniei și în sudul Munteniei și ajung la 10-12 grade la deal, la munte și în zona Dobrogei.

Prognoză meteo 22 decembrie 2022 în țară

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale în ultima decadă a lunii decembrie în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în Dobrogea şi în Dealurile Subcarpatice; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 12 grade, iar cele minime, în marea lor majoritate, între -3 şi 4 grade. Cerul va avea înnorãri mai persistente în Maramureş, estul Transilvaniei, unde izolat va ploua slab, iar în zona Carpaţilor Orientali, la altitudini mari vor fi ninsori şi lapoviță.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar în primele ore şi cu precădere în a doua parte nopții pe spaţii mici se vor forma ceață şi nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 22 decembrie 2022 în București

Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei, iar noaptea se vor situa în jurul mediilor multianuale; astfel temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad. Cerul va fi variabil, vântul slab, iar noaptea se poate forma ceață.

Citește și: Cum va fi vremea în luna decembrie. Prognoză meteo 28 Noiembrie – 26 Decembrie 2022

Prognoză meteo 22 decembrie 2022 la munte

La munte se adună norii, iar pe seară și la noapte apar câteva ploi slabe, îndeosebi în Carpații Occidentali. În zona înaltă ninge sau cade lapoviță, iar vântul suflă cu peste 70 de km/h în masivele estice.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite