Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 21 septembrie 2022. Vremea va fi rece în toată țara

Prognoză meteo 21 septembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 21 septembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 21 septembrie 2022. Vremea va fi rece pentru această dată în toată țara, chiar deosebit de rece în vest, sud-vest, centru şi nord, precum şi în zonele montane şi submontane.

Prognoză meteo 21 septembrie 2022 în țară

Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a teritoriului unde local şi temporar va ploua, iar în zonele de munte îndeosebi la altitudini de peste 1500 m, precipitațiile vor fi şi sub formă de măzăriche, lapoviță şi ninsoare. În regiunile sudice, cerul va fi variabil, dar cu înnorări temporare după-amiaza şi seara, când pe arii restrânse se vor semnala ploi, mai ales sub formă de aversă, însoțite şi de descărcări electrice.

Citește și: Clasamentul capitalelor europene cu cea mai imprevizibilă vreme. Bucureștiul se află în Top 10 al orașelor cu cea mai imprevizibilă vreme

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în nord-est şi în extremitatea de sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, posibil cu valori uşor mai scăzute în dealurile subcarpatice din sud, unde vor fi condiții de brumă. Dimineața şi noaptea izolat se va semnala ceață, potrivit ANM.

Prognoză meteo 21 septembrie 2022 în București

În Capitală, vremea va fi rece pentru ultima decadă a lunii septembrie, astfel că temperatura maximă va fi de 19 – 20 de grade, iar cea minimă de 7 – 8 grade, mai scăzută în zona periurbană, până spre 5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei, când va creşte probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilă.

Citește și: Furtunile pot afecta persoanele cu astm. Medicii au explicat cum este posibil acest lucru

Prognoză meteo 21 septembrie 2022 la munte

La munte, în ziua de 21 septembrie 2022 se anunță cer acoperit, precipitații sub toate formele şi un vânt mai intens pe crestele montane. Temperaturile rămân foarte scăzute pentru această perioadă.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite