Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 21 decembrie 2022. Miercuri frigul persistă la începutul zilei. Dimineață avem înnorări și ceață.

Prognoză meteo 21 decembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 21 decembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 21 decembrie 2022. Miercuri frigul persistă la începutul zilei, iar în partea de sud a țării, dimineață avem înnorări și ceață.

Prognoză meteo 21 decembrie 2022 în țară

Încălzirea vremii va continua şi se va resimţi atât la valorile maxime diurne care se vor încadra, în general, între 4 şi 12 grade, cât şi la cele din timpul nopții, cu minime între -8 şi 5 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat în cursul nopții în vest, nord-vest şi parţial în nord şi centru, însă doar izolat va ploua slab cu o probabilitate mai mare în Crișana şi Maramureş, iar în nordul Carpaţilor Orientali vor fi posibile fulguieli.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Vântul va sufla slab şi moderat. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, cu precădere în regiunile sudice va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 21 decembrie 2022 în București

Vremea va continua să se încălzească, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul a 8 grade, iar cea minimă va fi de -5…-2 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceață.

Citește și: Cum va fi vremea în luna decembrie. Prognoză meteo 28 Noiembrie – 26 Decembrie 2022

Prognoză meteo 21 decembrie 2022 la munte

Temperaturile cresc și în zonele de munte. Vremea devine neobișnuit de caldă pentru luna decembrie. Domină atmosfera cu soare, iar la noapte pot să apară câțiva fulgi de zăpadă în nordul Carpaților Orientali.

Te-ar putea interesa și