Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoza meteo 20 decembrie 2022. Temperaturile vor crește ușor pe timpul zilei

Prognoza meteo 20 decembrie 2022/ Freepik
Prognoza meteo 20 decembrie 2022/ Freepik

Prognoza meteo 20 decembrie 2022. Marți se încălzește ușor pe timpul zilei, însă dimineața și noaptea se mențin reci.

Prognoza meteo 20 decembrie 2022 în țară

Valorile termice, cu precădere cele diurne, vor fi în creștere ușoară față de intervalul anterior, însă dimineața și noaptea vor fi în continuare mai reci decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, în nord și în nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, în sudul Banatului și pe alocuri în Moldova.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade, cu cele mai scăzute valori în sudul Olteniei, iar cele minime între -10 și -1 grad, mai scăzute în depresiunile intramontane, până în jurul a -16 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest, spre 2 grade. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va forma ceață asociată cu chiciură, probabilitatea mai mare fiind în regiunile sudice, potrivit stirimeteo.com.

Prognoza meteo 20 decembrie 2022 în București

Valorile termice vor fi în creștere ușoară, însă mai ales dimineața și noaptea va fi rece. Cerul va fi variabil, mai mult senin la începutul și la sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade.

Citește și: Cum va fi vremea în luna decembrie. Prognoză meteo 28 Noiembrie – 26 Decembrie 2022

Prognoza meteo 20 decembrie 2022 la munte

Și la munte e frig la începutul zilei, dar atmosfera se încălzește mai târziu. Luni au fost temperaturi negative în majoritatea masivelor, dar marți, în unele stațiuni va fi mai cald decât în București.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite