Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 2 decembrie 2022. Temperatura maximă de astăzi ajunge la 6-7 grade

Prognoză meteo 2 decembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 2 decembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 2 decembrie 2022. Vremea va fi închisă, vor fi prezente câteva ploi slabe sau un pic de lapoviță, mai ales în sud-estul ţării, şi fulguieli trecătoare în zonele de munte.

Prognoză meteo 2 decembrie 2022 în țară

Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice datei în regiunile extracarpatice şi apropiate de acestea în interiorul arcului Carpatic. În sud-estul teritoriului şi pe alocuri în rest vor fi precipitaţii slabe mai ales sub formă de ploaie şi lapoviță, iar la munte mixte. Se va forma polei, cu o probabilitate mai mare în prima parte a zilei, pe arii relativ extinse în Moldova şi izolat în celelalte regiuni.

Citește și: Cum va fi vremea înainte de Crăciun. Se anunță ninsori în zonele montane

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade, cu cele mai scăzute valori în nord-est, iar cele minime între -4 şi 3 grade. Pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 2 decembrie 2022 în București

Vremea va fi închisă, iar în prima parte a zilei probabilitatea pentru precipitaţii slabe mixte (trecător lapoviță, ninsoare şi ploaie) va fi ridicată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de 0…1 grad. Vor fi condiţii de ceață, mai ales noaptea.

Citește și: Cum va fi vremea în luna decembrie. Prognoză meteo 28 Noiembrie – 26 Decembrie 2022

Prognoză meteo 2 decembrie 2022 la munte

La munte atmosfera se menţine închisă. Mai apar câteva ninsori slabe, poate şi un pic de lapoviță, iar în Carpaţii Orientali o să se formeze polei. Temperaturile cresc uşor faţă de ziua trecută, iar dimineaţa sunt condiţii de ceaţă pe văi şi în depresiuni.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite