Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 19 decembrie 2022. Temperaturile scad în toată țara, iar la munte sunt așteptate ninsori

Prognoză meteo 19 decembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 19 decembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 19 decembrie 2022. Vremea de astăzi va fi mai rece decât în mod obișnuit. În vestul și în sud-vestul țării se mai adună norii, iar în zonele montane de aici mai vin câteva ninsori slabe.

Prognoză meteo 19 decembrie 2022 în țară

Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă, în special dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în vestul şi sud-vestul teritoriului, dar probabilitatea pentru precipitaţii, mai ales ninsori slabe, va fi mai ridicată în zonele montane aferente. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la altitudini mari, precum şi în sudul Banatului.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, între -13 şi 0 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până în jurul a -17 grade. Pe alocuri se va forma ceață asociată cu depunere de chiciură, potrivit stirimeteo.com.

Prognoză meteo 19 decembrie 2022 în București

În București, vremea va fi rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 2 grade, iar cea minimă va fi de -8…-5 grade.

Citește și: Cum va fi vremea în luna decembrie. Prognoză meteo 28 Noiembrie – 26 Decembrie 2022

Prognoză meteo 19 decembrie 2022 la munte

La munte, vor fi perioade cu soare dar și înnorări și ninsori slabe sporadice, mai ales în Carpații Meridionali și în Munții Banatului. Vântul sufla mai tare în zonele de creastă, iar temperaturile din stațiuni vor fi comparabile cu cele de ieri.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite