Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 18 august 2022. Iată cum va fi vremea în țară și în București

Prognoză meteo

Astăzi, 18 august 2022, vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării. Aceasta va fi caniculară îndeosebi în vest și sud-vest, iar disconfortul termic va fi accentuat cu precădere în zonele de câmpie

Cum va fi vremea pe 18 august 2022 în țară

Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 38 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate, averse și descărcări electrice, după-amiaza și seara, pe arii restrânse în zona montană și în regiunile estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar de scurtă durată și în timpul ploilor.

Cum va fi vremea pe 18 august în București

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Capitală vremea o să fie una călduroasă pe tot parcursul zilei și cerul se va menține în general senin. Sunt șanse reduse de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile vor fi destul de ridicate. Temperatura maximă a zile se va încadra între 32 și 33 de grade Celsius. Iar, temperatura minimă se va situa între 18 și 19 de grade Celsius.

Cum va fi vremea pe 18 august la munte și la mare

Joi, 18 august, cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate după-amiaza și seara când pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat la munte, cu unele intensificări mai ales pe creste, dar de scurtă durată și în timpul ploilor, în zona montană.

Vremea pe litoral va fi în continuare caldă, iar disconfortul termic accentuat. Cerul va avea unele înnorări după-amiaza și seara când trecător vor fi averse și descărcări electrice. Iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 30 de grade, iar cele minime între 19 și 22 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 24 și 26 de grade.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite