Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 14 septembrie 2022. Cum va fi vremea în principalele orașe din țară

Prognoză meteo 14 septembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 14 septembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 14 septembrie 2022. Vremea va fi răcoroasă în toată țara, vor veni ploile în anumite zone și vântul va sufla slab spre moderat.

Prognoză meteo 14 septembrie 2022 în țară

Astăzi, 14 septembrie 2022, vreme se anunță vreme în general frumoasă, dar răcoroasă, cu unele înnorări și ploi slabe pe arii restrânse. În nordul, centrul şi estul țării, vremea se va răci, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale specifice perioadei.

Citește și: Valurile de căldură nu s-au terminat. Temperaturile ridicate din California ar putea duce la întreruperi de curent

La noapte, cerul va fi variabil în nordul şi nord-estul țării şi mai mult senin în restul teritoriului, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în zona înaltă a Carpaţilor Orientali. Temperaturile minime se vor situa între 6 şi 16 grade, mai scăzute în zonele depresionare, până spre 2 – 3 grade în estul Transilvaniei. În zonele joase, în special din centrul teritoriului izolat, se va semnala ceață, potrivit ANM.

Prognoză meteo 14 septembrie 2022 în București

În Capitală, pe parcursul zilei de 14 septembrie 2022, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Citește și: Clasamentul capitalelor europene cu cea mai imprevizibilă vreme. Bucureștiul se află în Top 10 al orașelor cu cea mai imprevizibilă vreme

Temperatura maximă va fi de 26 – 27 de grade, iar cea minimă de 14 – 15 grade, mai scăzută în zona periurbană spre 12 grade. Presiunea atmosferică va scădea foarte puțin, însă de la o valoare deja mai mică decât cea normală.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite