Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 14 octombrie 2022. Temperaturile se vor menține normale pentru această perioadă

Prognoză meteo 14 octombrie 2022/ Pexels
Prognoză meteo 14 octombrie 2022/ Pexels

Prognoză meteo 14 octombrie 2022. Temperaturile se vor menține normale pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a țării, iar cerul va fi mai mult noros.

Prognoză meteo 14 octombrie 2022 în țară

Meteorologii au anunțat că vremea va fi normală pentru a doua săptămână din luna octombrie. Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări la munte, în sud și în zona submontană, unde se vor înregistra condiții de ploaie.

Citește și: Furtunile pot afecta persoanele cu astm. Medicii au explicat cum este posibil acest lucru

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est și sud-vest. În plus, există șanse mici de ploaie în restul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 21 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor atinge valori situate între 3 și 12 grade Celsius. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

Prognoză meteo 14 octombrie 2022 în București

În Capitală, temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 18 grade Celsius, fiind în scădere față de valorile termice din zilele precedente. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 și 9 grade Celsius, potrivit ANM.

Citește și: Clasamentul capitalelor europene cu cea mai imprevizibilă vreme. Bucureștiul se află în Top 10 al orașelor cu cea mai imprevizibilă vreme

Prognoză meteo 14 octombrie 2022 la munte

La munte, ziua de vineri aduce și mai mulți nori, însă ploile apar doar local. Vântul are unele răbufniri în Carpații Meridionali și în Munții Banatului.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite