Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 13 septembrie 2022. Se întorc temperaturile ridicate

Prognoză meteo 13 septembrie 2022/ Pixabay
Prognoză meteo 13 septembrie 2022/ Pixabay

Prognoză meteo 13 septembrie 2022. Vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal în prima jumătate a lunii septembrie, în timp ce în rest vor fi valori termice în jurul celor caracteristice perioadei.

Prognoză meteo 13 septembrie 2022 în țară

Meteorologii au emis prognoza meteo, susținând că vremea va fi răcoroasă în nordul, centrul şi estul țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi variabil, temporar cu unele înnorări şi ploi slabe pe parcursul zilei, local în Moldova şi pe arii restrânse în Transilvania, Muntenia şi Dobrogea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice şi la munte, potrivit ANM.

Citește și: Valurile de căldură nu s-au terminat. Temperaturile ridicate din California ar putea duce la întreruperi de curent

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 17 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, mai scăzute în zonele depresionare, până spre 3 grade în estul Transilvaniei. Dimineața şi noaptea, în zonele joase, în special din centrul teritoriului izolat se va semnala ceață.

Prognoză meteo 13 septembrie 2022 în București

În Capitală, pe parcursul zilei de 13 septembrie 2022, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Citește și: Clasamentul capitalelor europene cu cea mai imprevizibilă vreme. Bucureștiul se află în Top 10 al orașelor cu cea mai imprevizibilă vreme

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar minima de 9 – 12 grade.


Warning: Undefined array key "icon" in /home/r100535nara/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 695

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite