Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 1 noiembrie 2022. Temperaturile, în continuă creștere pentru această perioadă

Prognoză meteo 1 noiembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 1 noiembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 1 noiembrie 2022. Astăzi se anunță o zi în general frumoasă, cu temperaturi mai crescute decât normalele perioadei.

Prognoză meteo 1 noiembrie 2022 în țară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru marți, 1 noiembrie 2022. Pe parcursul zilei de astăzi, regimul termic va fi caracterizat de valori diurne în marea lor majoritate comparabile cu cele din intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 4 și 13 grade, mai scăzute în depresiuni spre valori în jurul a 2 grade.

Citește și: Cum va fi vremea iarna aceasta. Meteorologii au făcut primele estimări cu privire la prognoza meteo

La începutul zilei în vest, centru și nord, local va fi nebulozitate joasă sau ceață, iar în restul intervalului și al teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, potrivit ANM.

Prognoză meteo 1 noiembrie 2022 în București

În Capitală, vremea va fi în continuare frumoasă și cu mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii noiembrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 9 – 10 grade.

Te-ar putea interesa și