Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Fiul unui fost mare fotbalist a marcat primul gol pentru americani la Campionatul Mondial. Meciul SUA – Țara Galilor s-a terminat la egalitate

Meciul SUA - Țara Galilor
Meciul SUA - Țara Galilor

Reprezentativa SUA a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu selecționată Ţării Galilor, într-un meci din grupa B de la Campionatul Mondial. Pentru SUA a marcat Weah (36), fiul legendarului George Weah, iar pentru galezi a înscris Moore (46). În primul meci al zilei din grupa B, Anglia a trecut de Iran, scor 6-2.

Citește și: Pentru prima dată în istoria Campionatului Mondial de Fotbal, șase arbitri femei vor oficializa partide

Americanii au început cu o dublă ocazie uriașă în minutul 9, iar apoi au condus din minutul 36, prin golul lui Timothy Weah. Galezii au schimbat fața jocului în repriza secundă, când au ratat ocazii uriașe, prin Davies și Moore.

Vedeta Gareth Bale a obținut un penalty în minutul 81 și tot el a transformat lovitura de pedeapsă, iar SUA – Țara Galilor s-a terminat 1-1, relatează digisport.ro.

Cele două formații se află au acumulat câte un punct, în fruntea clasamentului fiind Anglia, care a învins-o pe Iran, scor 6-2.

Citește și: Cristiano Ronaldo și Leo Messi, fotografie virală înainte de Campionatul Mondial din QATAR 2022

Americanii rămân neînvinși în cele patru meciuri directe cu galezii, în care au obținut o singură victorie.

Pe lângă SUA și Țara Galilor, din grupa B mai fac parte și Anglia și Iran, meciul dintre cele două terminându-se cu victoria la scor a englezilor, 6-2. Pentru reprezentativa lui Gareth Bale este doar a doua prezență la Campionatul Mondial. Prima a fost în anul 1958, când „Dragonii” au reușit chiar să ajungă până în Brazilia, acolo unde a fost învinsă.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite