Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Un bărbat s-a sinucis, aruncându-se sub metrou, în staţia Unirii. Traficul este blocat

Cum vor circula trenurile de metrou în perioada sărbătorilor

Un bărbat de aproximativ 60 de ani s-a sinucis, luni, aruncându-se sub un metrou, în staţia Unirii. La faţa locului au ajuns echipaje ale ISU Bucureşti-Ilfov şi ale Metrorex, care au extras victima. Circulația metrourilor este blocată.

ISU Bucureşti-Ilfov a intervenit, luni, în staţia de metrou Unirii, unde un bărbat s-a aruncat în faţa unui tren, relatează News.ro.

„A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică, iar în acest moment echipele de salvatori au extras victima. Acţionează Detașamentul Special de Salvatori, SMURD. În sprijin este echipa de salvatori aparţinând Metrorex”, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a murit. La rândul lor, oficialii Metrorex au precizat că traficul este blocat.

„Metrorex informează că astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe direcția Pipera a avut loc o tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis compania.

Te-ar putea interesa și