Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Decizia revoltătoare a unei judecătoare de la CAB de a revoca condamnarea unui agresor sexual recidivist, acum liber să „vâneze” din nou

Un agresor sexual cu antecedente a fost pus în libertate de Curtea de Apel București, deși instanța de fond îi dăduse o condamnare de patru ani și nouă luni de detenție. Anterior, individul mai fusese condamnat la alți cinci ani și nouă luni de închisoare tot pentru agresiuni sexuale asupra a cinci femei din București.

Decizia total surprinzătoare de a-l pune în libertate pe infractor a fost dată de judecătoarea Cristina Craiu pe data de 16 iunie 2023 în dosarul 26982/4/2022.

Judecătoarea Craiu, împreună cu colega sa de complet, Mihaela Niță, a considerat că infractorul George Vasilescu nu a comis nicio infracțiune atunci când, la data de 15.09.2022, a urmărit-o pe A.P. până la intrarea în lift și sub amenințare i-a ridicat fusta și a pipăit-o într-o tentativă de viol.

„Din probele administrate nu rezulta ca inculpatul a exercitat vreun act de constrângere asupra persoanei vătămate, acesta profitând, în fapt, de împrejurarea că persoana vătămata A.P. (persoană matură) s-a întors cu spatele la el, iar după gestul său ce se impune, de altfel, a fi blamat, a fugit, ca urmare a țipetelor persoanei vătămate, care a procedat imediat la urmărirea inculpatului cu intenția de a-l fotografia”, a motivat judecătoarea Craiu.

CITEȘTE CONTINUAREA PE NEWSTRACK.RO.

Te-ar putea interesa și