Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cum să-i faci pe copii să petreacă mai mult timp cu familia. Un tată a găsit o soluție ingenioasă

Cum să-i faci pe copii să petreacă mai mult timp cu familia. Un tată a găsit o soluție ingenioasă/ Pexels
Cum să-i faci pe copii să petreacă mai mult timp cu familia. Un tată a găsit o soluție ingenioasă/ Pexels

Mulți părinți vor înțelege provocarea de a-și face copiii să petreacă timp în familie, deoarece s-ar putea să obosească ușor și să nu se simtă în larg cu mersul pe jos, ceea ce ar putea provoca destul de multă agitație. Dar un tată a venit cu un truc ingenios, care va face tot ce poate, astfel încât, cel mic să meargă chiar în spatele tău și cel mai bun lucru este că nu te va costa prea mult.

Este nevoie doar de un produs simplu și ușor de utilizat, care vă va ține copiii în urma dumneavoastră. Părinții au distribuit un clip pe Instagram, dintr-o zi petrecută recent la grădina zoologică. În clip, copilul lor merge chiar în spatele tatălui ei la grădina zoologică, datorită lui, care susține un obiect la spate pentru ca fiica lui să-l urmeze.

Citește și: Modul în care o femeie și-a crescut copiii, a revoltat întreg internetul: „I-am lăsat pe copiii să bea cafea, să se radă pe cap și să mănânce ce vor ei”

O baghetă electronică, care scoate bule de săpun este ascunsă în spatele pantalonilor scurți și suflă bule pentru ca fetița să îi urmărească în timp ce mergeau. Mama Kimmy Houghton a postat pe Instagram un clip cu fiica ei, care îl urmărește pe tatăl ei și a scris: „Când petreci 15 minute târându-ți copilul plângând prin grădina zoologică, doar pentru a-ți da seama că ai fi putut face ASTA tot timpul”, potrivit Mirror. Trucul său simplu a fost plăcut de cei care au comentat, care s-au înghesuit să împărtășească aprecierea lor față de soluția la o problemă foarte comună.

Citește și: Părinții nu ar trebui să folosească niciodată aceste trei expresii în preajma copiilor lor. Avertismentul transmis de psihologi

O persoană care a fost un mare fan al acestui truc, a scris în comentarii: „Bahahaha acest lucru este epic”. Un altul a adăugat: „Este atât de frumos. Cred că ai o dulceață mică și inteligentă pe mâini!”.

Un al treilea fan a scris: „Părinții anului”. Puteți să vă ridicați o baghetă cu bule de săpun, de la o mulțime de magazine și chiar să luați una online de pe Amazon pentru puțin peste 15 lire sau de la Argos pentru cât mai puțin posibil.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite