ADVERTISEMENT

Cum să cureți grăsimea de pe tigăile tale în cel mai ingenios mod. Nu o să mai ai niciodată această problemă

Cum să cureți grăsimea de pe tigăile tale în cel mai ingenios mod. Nu o să mai ai niciodată această problemă/ Pexels
Cum să cureți grăsimea de pe tigăile tale în cel mai ingenios mod. Nu o să mai ai niciodată această problemă/ Pexels

Îndepărtarea unsorii încăpățânate din tigăi poate fi foarte dificilă, indiferent de cât de mult înmuiați articolele de bucătărie în lichidul de spălare, grăsimea pur și simplu nu pare să se miște și vă poate face să vă simțiți cu adevărat sătui.

Acum, experții au împărtășit o regulă de bucătărie, care poate ridica cu ușurință petele dificile de grăsime de pe ustensilele de bucătărie și de tot ce aveți nevoie este produsul și puțină apă fierbinte. Va fi o muzică pentru urechile multor oameni, deoarece mulți sunt disperați să găsească modalități de a economisi bani, în timpul crizei costurilor vieții și o creștere a popularității „ingenioșilor” pe social media.

Experții PureSalt au împărtășit o modalitate prin care puteți elimina petele persistente cu niște sare, care poate fi cumpărată de la Tesco pentru doar 65 de dolari. Grăsimea de pe vase și tigăi este deosebit de dificilă de curățat, deoarece nu este solubilă în apă. Cu toate acestea, sarea vă va ajuta să îndepărtați cu ușurință petele grase de pe ustensilele de bucătărie.

Citește și: Cum să faci clătite cu doar 3 ingrediente. Micul dejun nu va mai fi niciodată o problemă

Aceasta este o modalitate mai rentabilă de curățare a vaselor și tigăilor, deoarece simpla plasare a ustensilelor murdare de bucătărie într-o mașină de spălat vase costă 236,60 de dolari anual, iar acest lucru este de așteptat să crească în acest an, pe măsură ce facturile la energie cresc, potrivit Mirror. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați un sfert de cană de sare la ustensilele de bucătărie, care se îmbibă în chiuvetă, apoi, când sunteți gata să frecați, petele ar trebui să fie mult mai ușor de îndepărtat.

Puteți utiliza, de asemenea, o metodă similară pe scurgerile de pe plită, atâta timp cât acționați înainte ca lichidul să aibă timp să se întărească într-o pată. Curățați pata numai după ce plita s-a răcit. Pur și simplu, presărați sarea pe scurgere, în timp ce, este încă un lichid și, odată ce plita s-a răcit, ștergeți pata cu o cârpă, potrivit Mirror.

Citește și: Studiu – Peste 70% dintre femeile dintr-un cuplu fac singure curățenia în casă. Nivelul de stres este mult mai crescut

PureSalt a împărtășit, de asemenea, o modalitate genială de a vă desfunda toaleta cu sare, împărtășind metoda ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați o jumătate de cană de sare tip bucăți sau sare de masă cu o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu. Apoi, ar trebui să-l turnați în toaletă împreună cu șase cești de apă clocotită.

Te-ar putea interesa și