Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Fanii argentinieni și-au vândut casele pentru a vedea Argentina-Franța la Cupa Mondială 2022: „N-am bani să mă întorc acasă”

Fanii argentinieni și-au vândut casele pentru a vedea Argentina-Franța
Fanii argentinieni și-au vândut casele pentru a vedea Argentina-Franța

Meciul Argentina-Franța va avea loc duminică, 18 decembrie, de la ora 17.00. Ambele selecționere sunt susține de milioane de fani din întreaga lumea. În timp ce unii preferă să urmească partida din fața televizorului, alții și-au cheltuit economiile pentru a fi aproape de starurile fotbalului internațional.

Fanii Argentinei și-au cheltuit toate economiile pentru a-i vedea pe jucători la Cupa Mondială. Peste 60.000 de argentinieni au ajuns în Qatar, dar mulți dintre aceștia nu au reușit să aștepte ca echipa lor favorită să ajungă atât de departe, deși își doreau. Mulți dintre fanii lui Messi au dezvăluit că au făcut sacrificii enorme pentru a ajunge la Cupa Mondială.

Citește și: Cele mai bune pârtii de schi din lume. Alege una dintre aceste destinații pentru vacanța din acest an

Unii dintre aceștia au rămas fără bani pentru a reveni în țară. Un patron de butic a făcut eforturi cosiderabile pentru a ajunge în Qatar, la Cupa Mondială.

„Nu am bani și habar nu am cum o să ajung acasă, dar în niciun caz nu plec. Acum suntem atât de aproape de a-l vedea pe Messi ridicând trofeul Cupei Mondiale!Politicienii noștri de acasă ne-au lăsat baltă, dar nu și echipa noastă. Ei sunt singura noastră speranță pe care o avem”, a spus Nicolas Orellano, potrivit Thesun.co.uk

Fanii argientinieni au primit mâncare de la ambasadorul Argentinei din Oatar

Unii argentinieni au rămas fără bani de mâncare, iar într-o seară, ambasadorul Argentinei din Qatar le-a oferit un miel pe care l-au gătit la proțap. Unele situații pot fi și mai dificile. Au existat argentinieni care și-au vândut casele pentru a urmări Argentina live la Cupa Mondială.

„Țara noastră se află într-o stare deplorabilă din punct de vedere economic, dar Messi ne va răsplăti, câștigând mâine. Mai am foarte puțini bani și nu am bilet la finală, însă sper să găsesc o modalitate de a fi acolo, mai ales după ce am fost alături de echipă până aici, atât de departe.

O să fiu falit când ajung acasă, fără bani pentru cadouri de Crăciun, dar nu îmi pasă, iar familia mea va înțelege. Singurul cadou pe care îl dorim este Cupa Mondială”,  a spus un contabil din Argentina.

După o pauză de 36 de ani, Argentina are șansa de a câștiga al treilea titlu mondial. În 1986, celebrul Maradona a ridicat ultimul trofeu al Argentinei.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite