Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Evenimente care au loc în România iarna aceasta. Iată patru experiențe de care să profiți în următoarea perioadă

Evenimente care au loc în România iarna aceasta. Iată patru experiențe de care să profiți în următoarea perioadă/ FreepikEvenimente care au loc în România iarna aceasta. Iată patru experiențe de care să profiți în următoarea perioadă/ Freepik
Evenimente care au loc în România iarna aceasta. Iată patru experiențe de care să profiți în următoarea perioadă/ Freepik

Ca în fiecare an, și anul acesta, vor exista o serie de evenimente care ne vor face să ne dorim ca iarna să nu se mai termine. Fie că vorbim de evenimente recreative, de socializare, evenimente ce presupun activități fizice, culturale sau istorice, toate acestea vor exista și la sfârșitul acestui an calendaristic.

Pentru a avea idei și cât mai multe oportunități de petrecere a timpului, am pregătit o listă cu locațiile actuale, care te vor aștepta cu o serie de activități și de surprize și în acest an.

Excursie de 1 zi la Târgul de Crăciun de la Sibiu și Casa Brambura (10 decembrie, preț bilet – 185 lei)

Pe data de 10 decembrie va avea loc această excursie de 1 zi, pentru a se ajunge la Târgul de Crăciun de la Sibiu. Scopul este vizitarea Târgului de Crăciun, vizionarea spectacolului de lumini din Piața Mare, dar și savurarea unei căni cu vin fiert.

Citește și: Cele mai bune pârtii de schi din România. Unde să-ți petreci sărbătorile iarna aceasta

Excursie pentru copii la Fabrica de Globulețe (17 decembrie, preț bilet – 175 lei)

Tu ai habar de ce au apărut globulețele? Probabil că da sau nu. Scopul acestei excursii este de a-i lămuri pe copii despre povestea apariției globurilor. Cu siguranță, cei mici se vor bucura de magia acestei Fabrici de Globulețe.

Excursie de 1 zi pe Drumul Vinului, ediția 6 (7 ianuarie, preț bilet –  180 de lei)

Pe data de 7 ianuarie va avea loc o plecare spre Drumul Vinului. Se va vizita Muzeul Crama 1777, Crama Serve din Ceptura, dar și descoperirea obiectivelor turistice ale comunei Naeni, precum și servirea prânzului în Restaurantul Ferma Dacilor.

Citește și: Cele mai bune locații unde poți să călătorești iarna asta

Traseu montan din Râșnov și până în Bușteni (14 ianuarie, preț bilet – 175 lei)

La început de an, se va pregăti un traseu montan până la Cabana Diham. Traseul se va întinde de la Munții Bucegi, ai Râșnovului și până la Bușteni.

Te-ar putea interesa și